NEXEN TIRE, iF Tasarım Ödülleri 2023’te ana ödülü kazandı

0
799
Önde gelen bir küresel lastik üreticisi olan NEXEN TIRE, bugün Almanya’da düzenlenen iF Design Awards 2023’ün ürün tasarımı kategorisinde ana ödülü Roadian HTX 2 ürününün aldığını duyurdu.
Hannover, Almanya merkezli iF International Forum Design GmbH, en eski bağımsız tasarım organizasyonudur ve her yıl en iyi tasarım sonuçlarına iF Tasarım Ödülü vermektedir. Her ülkeden uzmanlardan oluşan 133 kişilik bir jüri tarafından seçilen ödül için 56 ülkeden yaklaşık 11.000 başvuru kıyasıya yarıştı.
Bu yıl SUV/LT için ödüllü Roadian HTX 2 lastiği, rakip ürünlerle karşılaştırıldığında karda çekişi ve kilometre performansını artırıyor. Lastik üreticisinin çekişi artıran 3D yiv teknolojisi sayesinde karlı koşullarda bile sırt tutuşunu ve yol tutuş performansını iyileştirir. Omuz bloğunda kullanılan soğutma pimi tasarımı, sürüş sırasında oluşan ısıyı etkili bir şekilde serbest bırakarak, yüksek hızlı sürüş ortamlarında bile lastik dayanıklılığını artırır ve daha dengeli sürüş sağlar.
Yanakların içte ve dışta farklı temaları vardır ve bu da müşterilere tercihlerine uygun yanak tasarımları kurma seçeneği sunar.
NEXEN TIRE temsilcisi, “Lastik tasarımı söz konusu olduğunda tasarım önemli bir unsurdur” dedi. Marka değerimizi yükseltmek için benzersiz tasarımlar ve rakipsiz teknoloji ile ürünler geliştirmeye devam edeceğiz.”
- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here