Tire Cologne 2024 döngüsel ekonomiye odaklanıyor

0
725
Fahnen, Eingang Nord

The Tire Cologne’un organizatörleri, yeni “Döngüsel Ekonomi” temalı dünya ile sürdürülebilir iş fikrine daha da fazla odaklanıyor. Yeni alanda , kaplama ve geri dönüşüm konularını birleştiriyor .

The Tire Cologne 2024’teki tema dünyası “Döngüsel Ekonomi”, fuarın 2022 yılında ki “Sürdürülebilirlik Bulvarı” temasının sürdürülmesi ve daha da geliştirilmesidir.

Sanayi oyuncuları stantlarında hammadde çıkarma ve lastik üretiminin yanı sıra yeni ürünler sunarken, “Döngüsel Ekonomi” odak noktası döngüsel ekonominin bundan sonraki aşamalarına ışık tutmayı amaçlıyor. Bu aynı zamanda kullanılmış lastiklerin toplanmasından kaplama ve geri dönüşüme kadar en son çözümleri de içeriyor. TTC fuar yönetimi, Tire & Rubber Recycling and Retreading Business ticari medyası ile birlikte, “Döngüsel Ekonomi” alanı aşaması için ilgili bir içerik programı da geliştiriyorlar.

“The Tire Cologne’da merkezi olarak konumlanan “Döngüsel Ekonomi” temalı dünya ile, lastiklerin kaplanması ve geri dönüştürülmesi ile uğraşan şirketlere daha fazla görünürlük sağlamak istiyoruz. Bölgedeki şirketlerin ortak sunumunu, iletişimsel önlemler, içeriğe uygun bir sahne programı ve stant yapımından toplantı odalarına ve herkesin erişebileceği bir dinlenme salonuna kadar cazip katılım paketleriyle destekliyoruz” şeklinde özetliyor The Tire Direktörü Ingo Riedeberger. Köln. Bir sonraki The Tire Cologne, 4-6 Haziran 2024 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here