Triangle Tire, Çin’de 2023’ün En İyi Otomotiv Lastiği Markaları Arasında Yeniden Yer Aldı

0
787

Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı rehberliğinde Çin’in yetkili marka derecelendirme kuruluşu Chnbrand, 2023 Çin Marka Gücü Endeksi SM (C-BPI®) Marka Sıralaması ve Analizi Raporunu yayınladı.
Triangle Tire, Çin’deki en iyi Otomobil Lastiği Marka Sıralaması Listesi arasında tekrar yer aldı.

Endeksin 2011’de yayınlanmasından bu yana, Triangle Tire, tüketicilerin markaya olan güvenini ve bilinirliğini yansıtan listelerde yer aldı. Çin Marka Gücü Endeksi, Çin’de benimsenen ilk marka değeri değerlendirme sistemidir, Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı’nın (MIIT) marka politikası sistemine dahil edilmiştir ve MIIT’in özel fonları tarafından desteklenmektedir.
C-BPI, Brand Power’ın ilgili sektörlerdeki popülerlik ve sadakate dayalı anket sonuçlarını, sektörün kendini geliştirmesi ve marka gücünü artırması amacıyla her yıl yayınlamak üzere tasarlanmıştır.

Anket iki ana göstergeye dayanmaktadır: marka değerlendirmesi ve marka ilişkisi.
C-BPI marka değerlendirme göstergeleri şunları içerir: tüketicilerin ilk kez bahsetme oranı, tanınmayan tanınma oranı, istemli tanınma oranı.
Marka ilişkisinin göstergeleri şunlardır: marka çağrışımı, marka sadakati, marka tercihi.

Triangle Tire, çok rekabetçi bir fiyata üstün kaliteli lastikler arayan tüketiciler arasında tüm dünyada akılda kalan bir marka olmayı hedefliyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here