Ferhat Değer Şirketler Grubu Perakende Yönetiminde Yeni Bir Yaklaşım!

0
1011

Ferhat Değer A.Ş Perakende Satış yönetiminde yapılan değişiklikler ve gelişimler doğrultusunda 3 yeni atama gerçekleşti. Perakende Satış Servisler Müdürü olarak Ali YENİŞEHİR, Perakende Satış Pazarlama Müdürü olarak Ece KÖMÜRCÜ ve Filo Satış Müdürü olarak ise Burçin GÜRYIL görevlerine başladılar.

Otomobil servis hizmetleri alanında uzun yıllar görev alan Ali Yenişehir perakende Ferhat Değer A.Ş Otopratik – Propratik servis noktalarında servis hatlarının ve bu hatlarda verilen hizmetlerde üst düzeyde müşteri memnuniyeti sağlanması adına yapılan işlemlerin geliştirilmesi ve denetlenmesi konusunda Perakende Servis Satış Müdürü olarak görevine başlamak üzere atanmıştır.

Uzun dönem filo araç kiralama ve filo araç satışı alanında, çok uluslu firmalar başta olmak üzere 22 yıla dayanan sektör tecrübesi, son olarak ALD Automotive ve Teb Arval firmalarında Ege Bölge Müdürü olarak yer almış olan Burçin GÜRYIL, sektöre katkı sağlayan akademik çalışma birikimiyle, Ferhat Değer Şirketler Grubu’nun güçlü satış ekibiyle filo ölçeğindeki müşterilerine sunulan hizmetler çerçevesinde görevlendirilerek Filo Satış Müdürü görevine atanmıştır.

Uzun yıllardır Ticari ve Binek Otomotiv firmalarında Satış ve Şube Müdürü olarak görev alan Ece Kömürcü, ürün ve servis hizmetlerinin bilinirliğini arttırmak, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları arttırarak şirkete sadık müşteriler kazandırmak, perakende mağazaların bölgesinde tercih edilen, örnek oluşturan servis noktası olması hususunda gerekli çalışmalar yaparak marka değerinin yükselmesini sağlamak üzere Perakende Satış Pazarlama Müdürü görevine atanmıştır. 

LASTİK MAGAZİN olarak yeni değişimlerin Ferhat Değer A.Ş. ve yeni iş arkadaşlarına hayırlı olamasını ve başarılar getirmesiniz dileriz.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here