ZC Rubber, Premium Lastikler için Yeni 5G Dijital Fabrikasını Tanıttı

0
739

ZC Rubber (Zhongce Rubber Group Co., Ltd), Hangzhou’nun Qiantang Bölgesi’nde bulunan yeni inşa edilen yüksek performanslı radyal lastik yeşil 5G dijital fabrikasında üretilen ilk PCR lastiğini duyurdu.

Törene, şirket için bir başka tarihi ana tanıklık eden ZC Rubber Yönetim Kurulu Başkanı Bay Shen Jinrong ve şirketin üst yönetimi katıldı.

“Future Factory v2.0” sürümüne yükseltilen yeni 5G dijital fabrikası, tamamen dijital teknolojiyi kullanıyor ve hem yurt içi hem de uluslararası pazarlar için amiral gemisi serisi, EV lastikleri, OE lastikleri de dahil olmak üzere birinci sınıf lastik ürünleri üretmeye odaklanıyor.

Çin otomobil nüfusu 2022 yılı sonu itibarıyla 319 milyona ulaştı. Bu sayı, PCR lastikleri için büyük bir satış sonrası pazarın işaretini veriyordu. Ayrıca, Çin Otomobil Üreticileri Birliği (CAAM), 2024 yılında Çin’deki yeni otomobil satışlarının yaklaşık 31 milyon adede ulaşacağını, yani %3 artışla BEV ve HEV dahil elektrikli otomobillerin ise %20 büyümeyle 11,5 milyon adede ulaşacağını tahmin ediyor. Çin EV otomobil pazarının büyük otomobil popülasyonuyla hızlı bir şekilde genişlemesi, Çin’de PCR lastiklerine yönelik sürekli güçlü bir talebi geliştirdi. ZC Rubber’ın 5G fabrikası da bu talep artışına hazır olacak ve hem iç hem de dış pazardaki müşterilerini memnun edecek.

ZC Rubber, “Bu yeni 5G fabrikasının başarılı inşası ve işletilmesi, pazardaki konumumuzu daha da güçlendirecek ve marka varlığımızı güçlendirerek küreselleşme çabalarımızı destekleyecektir” dedi.

5G dijital fabrikasının lansmanı, ZC Rubber için yeni bir fırsat ve başlangıç noktası anlamına geliyor. Çin’in en büyük lastik üreticisi ve dünyanın ilk 9 lastik şirketi arasında yer alan ZC Rubber, yüksek kaliteli geliştirmeyi sürdürmeyi ve lastik endüstrisinde kapsamlı dijital dönüşüm ve yükseltmeyi desteklemeyi hedefliyor.

ZC Rubber, “Ürün rekabetçiliğini, güvenliğini ve katma değeri artırmaya, şirketi daha yüksek standartlarda dünya lideri bir lastik şirketi olma yolunda yönlendirmeye kararlıyız” dedi.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here