121. Sayımız Dağıtımda..

0
583

Türkiye lastik, jant ve akü endüstrisi ürünleri, satış ve sonrası hizmetleri, garaj ve servis ekipmanları sektörünün ilk ve tek basılı yayın organı, sektörün tek iletişim platformu LASTİK MAGAZİN dergimizin 121. sayısı baskıdan çıktı, satış ve servis noktalarına dağıtımına başlandı.

Cumhuriyetimizin 100. yılının kutlandığı 2023 yılında biz de 20. yılımızda 121. sayı ile Türkiye otomotiv ve lastik sektörünün karşısındayız.

 

Türkiye ve Dünya lastik pazarından en son haber ve gelişmeleri, markalar ve aksiyonları,  ürün ve servis haberleriyle dolu , özel ve zengin görsel içerikleriyle global kabul ve saygı kazanmış dergimiz, 20 yıldır olduğu gibi son sayısında sektörümüzü yöneten ve yön verenlerin değerlendirmeleriyle, öngörüleriyle hazırlanan dosya ile sektörümüzün satış noktalarına ulaşıyor.

 

 

 

Artık gelenekselleşen sektör yöneticilerimizin değerlendirme ve öngörüleri dosyamız bu yıl Avrupa’nın en önemli sektör kuruluşu ETRMA – Avrupa Lastik Jant Üreticileri Birliği Genel Sekreteri Adam McCarthy’in özel yazısıyla başlıyor.

 

 

20 yılda büyük fedakarlıklar, emeklerle bugünlere ulaştırdığımız LASTİK MAGAZİN dergimizin Türkiye’den sonra hem basılı , hem de dijital yayın olarak Avrupa lastik sektörünün en iyisi olmanın gururunu yaşıyoruz. Hep bizimle olan değerli markalara , yönetimlerine ve sektörümüzün her bir varlığına teşekkür ederiz.

2024 yılında Dünyaya barış, ülkemize huzur ve birlik , sektörümüze başarı ve bereket , sizlere ailelerinizle birlikte sağlık ve mutluluklar dileriz.

LASTİK MAGAZİN

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here