THE TIRE COLOGNE 2024 Lastik Fuarı Hedefe Doğru İlerliyor

0
862
Eingang Nord

4 – 6 Haziran 2024 tarihleri arasındaki THE TIRE COLOGNE etkinliğine dört aydan biraz daha fazla süre kala, etkinlik için herşey yolunda gidiyor: lastik ve jant endüstrisine yönelik önde gelen uluslararası ticaret fuarındaki sergi alanının yaklaşık yüzde 90’ı şimdiden tamamlandı rezerve edildi.

Sektörün 1 numaralı iş platformu olan etkinlik, ilgili sektör paydaşlarını verimli bir şekilde ağ kurabilecekleri ve geniş bir kitleye ulaşabilecekleri tek bir yerde bir araya getirerek, bir kez daha dünyanın en büyük endüstri topluluğuna erişme konusunda eşsiz bir fırsat sunacak.

“Ticaret fuarının B2B sektörü için en önemli ağ oluşturma etkinliği konumunu korumasını sağlamak amacıyla THE TIRE COLOGNE hazırlıkları aylardır tüm hızıyla devam ediyor. Kayıt rakamlarından nitelik ve nicelik açısından çok memnunum. Genel tablo, salonun doluluk oranının THE TIRE COLOGNE’un 2022 edisyonuna göre önemli ölçüde daha yüksek olacağı ve bu yılki etkinlikte daha da fazla katılımcının beklendiği yönünde. THE TIRE COLOGNE Direktörü Ingo Riedeberger, “Yüzde 50 civarında bir artış bekliyoruz” dedi.
“Ve sadece tanınmış markalardan değil, aynı zamanda lastik ve jant segmentindeki Maxxis ve MRF, Albourgh markasıyla Heuver gibi geri dönen ve yeni katılımcılardan da olumlu tepkiler aldığımızı açıklamaktan memnuniyet duyuyoruz. Ticari segmentte Euromaster ve tyre24.com, kaplama ve onarım segmentinde VIPAL, B&J Rocket ve Tech Europe ve atölye ekipmanı segmentinde Würth” diye ekledi Riedeberger.

THE TIRE COLOGNE’un küresel geçerliliği, özellikle Tayvan, Çin ve Hindistan dahil olmak üzere Asya ülkelerinden çok sayıda katılımcının katılımıyla 2024’te yeniden ortaya çıkacak.

THE TIRE COLOGNE, küresel lastik endüstrisini etkileyen önemli konuların tartışılmasını amaçlıyor; bu nedenle etkinlik, sektör için bir vitrin olmaktan çok daha fazlası. Diğer ticari fuarlardan daha fazla, gelecekteki potansiyel ve iş fırsatlarını sunan ilgili trendlere ve önemli konulara odaklanıyor. Koelnmesse bunu akılda tutarak, lastiklerle ilgili döngüsel ekonominin tüm yönlerinde faaliyet gösteren oyuncuları bir araya getirmek için Döngüsel Ekonomi Alanı “Circular Economy Area” konseptini geliştirdi.

Bunun bir örneği, 16 ortağıyla birlikte sergilenen ve ziyaretçilerin lastik sektöründeki döngüselliğin büyük resmine göz atmalarına olanak tanıyan Lastiklerin Geleceği İttifakı “Alliance for the Future of Tyres” AZuR’dur. Buna göre, yeniden kaplama konusu THE TIRE COLOGNE’da önemli bir rol oynayacak. Fuarda bu konuyla ilgili tartışmalara çok sayıda tanınmış sektör oyuncusu ve uzman katılacak. Özellikle geri dönüşüm konusu, lastik endüstrisinde muazzam bir büyüme potansiyeli barındırıyor; termal geri kazanım ve malzeme geri dönüşümüne yönelik yenilikçi yaklaşımlar geliştirilerek sektöre yeni bir soluk ve ivme kazandırılıyor.

Lastik perakendecilerinin pazardaki başarılarının devamını sağlamak için kendilerini rekabetçi bir şekilde konumlandırmaları gerekiyor. Nitelikli işçi eksikliği gibi temel sorunlara ek olarak, özellikle dijitalleşme sektörde giderek daha önemli bir rol oynuyor; bu da atölyelere daha fazla talep getirdiği anlamına geliyor. Bu nedenle THE TIRE COLOGNE 2024, özel Workshop LIVE formatında geleceğin atölye gereksinimlerini keşfetmek için Hunter ve Würth katılımcılarıyla birlikte çalışacak. Bu konunun önemli bir yönü teşhis araçları ve onarım teknolojisi olacaktır.

Yenilikçi konsepti ve çok çeşitli etkinlik ve ağ oluşturma formatlarıyla THE TIRE COLOGNE 2024, ileriye dönük, canlı ve son derece dinamik bir ticaret fuarı olmayı vaat ediyor.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here