Goodyear Lastikleri Citroën ë-C3’ün Orijinal Ekipmanı Olarak Seçildi

0
539

Goodyear EfficientGrip Performance 2, Citroën tarafından yeni tamamen elektrikli ë-C3’ü donatmak için seçildi. Onaylanan donanım, Goodyear’ın performansa, verimliliğe ve elektrikli mobilitenin geleceğine olan bağlılığını temsil ediyor.

Yeni Citroën ë-C3, kalite, deneyim ve konfordan ödün vermeden tamamı Avrupa’da tasarlanmış ve üretilmiş ilk uygun fiyatlı küçük otomobildir.

Goodyear, verimliliği ve dolayısıyla elektrikli menzili artırmak için ultra düşük yuvarlanma direnci sunacak şekilde tasarlanmış bir yaz lastiği olan EfficientGrip Performance 2’yi tedarik edecek. Aynı zamanda, engebeli yol yüzeylerinin neden olduğu kırılmaları azaltmaya yardımcı olan ve mükemmel dayanıklılık sağlayan esnek bir sırt desenine de sahiptir.

Üstelik bu orijinal ekipman ortaklığı, Goodyear’ın yakın zamanda uygulamaya koyduğu ‘Ready for EV’ stratejisiyle de mükemmel bir uyum sağlıyor. Bu nedenle Goodyear, ë-C3’te görüldüğü gibi tüm EV ve PHEV orijinal ekipman donanımlarının yanaklarında görünen iki yeni etiketi tanıttı. Elektrikli Sürüş Teknolojisi (EDT) ve Elektrikli Sürüşe Hazır (EDR) olarak bilinen bu etiketler, elektrikli bir aracın yüksek yük kapasitesi, yol tutuşu ve yol tutuşu gibi belirli ve benzersiz özelliklerini karşılamak için özel bir dizi teknolojinin birleştirildiğini gösterir. ve gürültü azaltma.

Sürdürülebilirlik ruhuyla işbirliği

Goodyear ve Citroën başarılı ve sürdürülebilir bir ortaklığı paylaşıyor. 2022 yılında Goodyear,   Citroën konsept otomobili Oli’ye takılmak üzere Eagle GO konsept lastiğini geliştirdi. Sırt bileşiği neredeyse tamamen sürdürülebilir veya geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmıştır.

Şimdi, ë-C3’ün bu en son Orijinal Ekipman donanımı, otomotiv endüstrisinde yenilikçiliğin yönlendirdiği sürdürülebilirliği teşvik etme yönündeki ortak kararlılığı gösteriyor.

Goodyear EMEA Tüketici Orijinal Ekipmanı Genel Müdürü Hans Vrijsen şu yorumu yaptı: “Goodyear, Citroën tarafından yeni ë-C3’ü donatmak üzere seçildiği için çok mutlu. EfficientGrip Performance 2 ürünümüz, ë-C3’ün modern elektrik özelliklerini mükemmel şekilde tamamlayan bir yaz çözümü sunuyor ve elektrikli araçlar ve elektrikli mobilitenin geleceği için yenilikçi çözümler sunma konusundaki kararlılığımızı sergiliyor.”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here