Hankook, SUV’lar ve 4×4 Araçlar için Dynapro HPX’i Sunuyor

0
683

Hankook, SUV’lar ve dört tekerlekten çekişli araçlar için çok yönlü ve dayanıklı bir yaz lastiği olan yeni Dynapro HPX’i sunuyor. Yeni lastik, güvenlik, konfor ve dayanıklılık açısından segmentinde standartları belirliyor.

Dynapro HPX, yeni geliştirilen malzeme karışımı ve zemin basıncını eşit şekilde dağıtan genişletilmiş temas yüzeyi sayesinde mümkün olan düzgün sırt aşınması ve yüksek kilometre performansıyla etkileyicidir. Ayrıca Dynapro HPX, frenleme sırasında ve ıslak koşullarda viraj alırken gelişmiş tutuş sağlar. Ana sırta yerleştirilen yeni 3D GripControl lameller, yük altında bile şekillerini koruyarak olağanüstü tutuş sağlamaya yardımcı olur. Dynapro HPX, ıslak yüzeylerde gerçekten güçlü yönlerini gösterir. Zamanla test edilmiş selefi Dynapro HP2 ile karşılaştırıldığında, ıslak yüzeylerde fren mesafesinde yalnızca %15’lik bir azalma sağlamakla kalmaz, aynı zamanda ıslak yol tutuş performansında da %7’lik bir iyileştirme sağlar.

Optimize edilmiş konfor ve azaltılmış gürültü seviyesi

Dynapro HPX, konfor söz konusu olduğunda yeni sırt tasarımıyla da standartları belirliyor. Olukların içinde kullanılan tırtıl teknolojisi, olukların amaçlanan performans özelliklerini korurken hava yolunu daraltarak yuvarlanma gürültüsünü etkili bir şekilde azaltır. Ayrıca, sayısı ve boyutu değişen dış sırt bloklarının optimizasyonu, daha sessiz bir sürüş sağlayan daha sessiz yuvarlanma davranışı sağlar.

Hankook Tire Europe Başkanı ve COO’su Sanghoon Lee, “Dynapro HPX ile, SUV’lerin ve dört tekerlekten çekişli araçların farklı gereksinimleri için özel olarak tasarlanmış lastik ailemizin en yeni üyesini sunuyoruz” diyor. “Müşterilerimize konfor ve güvenlikten ödün vermeden çok yüksek kilometreli bir lastik sunabildiğimiz için gururluyuz.”

Dynapro HPX, Avrupa ve Kuzey Amerika pazarının ihtiyaçlarına özel olarak uyarlanmıştır ve olumsuz hava koşullarında bile güvenilir performans sunar. 16 ila 19 inç arasındaki tüm standart lastik ebatlarında gelir ve Haziran ayından bu yana perakendecilerde mevcuttur.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here