Bridgestone, Lamborghini’nin Temerario’sunun Oyun Dünyasına Girişinde Güçlerini Birleştiriyor

0
211

Yeni Lamborghini Temerario, Gameloft’un dünya çapında birden fazla platformda mevcut olan ücretsiz yarış oyunu Asphalt Legends Unite’da ilk kez görücüye çıktı.Dünyanın dört bir yanındaki oyuncular artık Bridgestone lastikleriyle donatılmış yeni Lamborghini Temerario’nun dijital direksiyonuna geçebilir ve özel bir Bridgestone kaplamasının keyfini çıkarabilir. Tıpkı gerçek dünyadaki Temerario gibi, Bridgestone sanal süper arabayı özel Potenza Sport yüksek performanslı lastikleriyle donattı.

Lamborghini’nin Resmi Teknik Ortağı ve uzun vadeli işbirlikçisi olarak Bridgestone, yeni Lamborghini Temerario için özel lastik ortağıdır ; yaz ve pist uygulamaları için özel Potenza Sport ve Potenza Race lastikleri ve tüm sürücülerin ihtiyaçlarını karşılamak için kış uygulamaları için özel olarak geliştirilmiş bir Blizzak LM005 lastiği sunar. Bridgestone’un özel olarak tasarlanmış üç lastik uygulaması, Lamborghini’nin en son Hibrit Yüksek Performanslı Elektrikli Aracının (HPEV) pistte ve pist dışında ve zorlu kış koşullarında en iyi performansını elde etmesine yardımcı olur.

Lamborghini Temerario Esports Challenge’ı tanıtıyoruz

Süper spor otomobilin oyuna katılımını kutlamak için Asphalt Legends Unite, Lamborghini Temerario Esports Challenge’ı başlatıyor.

Yarışmanın isminden de anlaşılacağı gibi, Lamborghini Temerario, dünyanın dört bir yanındaki ve çeşitli platformlardaki yarışçıların dijital direksiyonuna ilk geçenler olarak sahnenin merkezinde yer alacak. Kazanan, oyunun en son Lamborghini mücadelesinde tek gerçek şampiyon olacak.

Yarışma, tüm Asphalt Legends Unite platformlarında gerçekleşecek iki açık elemeden oluşacak:

  • Eleme #1: 26 Eylül – 2 Ekim
  • Eleme #2: 3 Ekim – 9 Ekim

Her elemenin sonunda, kayıtlı en hızlı dört oyuncu Kasım ayında Jerez Circuit’te düzenlenecek finallere katılmaya hak kazanacak. Tüm yarışçılar, sıralamalarına bakılmaksızın Lamborghini Temerario için özel bir Bridgestone çıkartması alacak.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here