BKT Tarımda İnovasyona Yöneliyor- Yeniliklerini EIMA’da sergileyecek

0
125

Hindistan merkezli çok uluslu şirket, İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen, 6 -10 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleşen önde gelen uluslararası tarım makineleri fuarı EIMA’da ziyaretçilerini şaşırtmaya hazırlanıyor.

Önde gelen yoldışı lastiği üreticilerşnden BKT, tarım dünyası için geliştirdiği yenilikleri ve son teknoloji çözümleri ile EIMA ziyaretçilerini şaşırtmaya hazırlanıyor. Bologna’da düzenlenecek tarımsal mekanik endüstrisi için uzun zamandır beklenen etkinliğe bir aydan kısa bir süre kala Hindistan merkezli çok uluslu şirket, etkinliklerle, deneyimlerle ve ürün lansmanlarıyla dolu bir organizasyon hazırlıyor.

Yeniliklere ek olarak BKT, ikonik ürünlerini EIMA’da, salon 36’daki B1 standında 600 metrekareden fazla geniş bir sergi alanında sergileyecek. BKT’nin tarım sektörü için öne çıkan ürünleri arasında; toprak işleme ve nakliye uygulamaları için kusursuz bir lastik olan AGRIMAX V-FLECTO, ve aynı şekilde hem tarla hem de karayolu taşımacılığı ve toprak işleme için özel olarak tasarlanan AGRIMAXFACTOR gibi önde gelen ürünleriyle öne çıkan AGRIMAX serisi yer alıyor. Fuarda ayrıca çiftlik römorkları için ağır yüklerin hem tarlada hem de yolda taşınmasını sağlayan VF teknolojisine sahip yeni nesil flotasyon ürünü V-FLEXA yer alacak.  

EIMA’da BKT’nin ana odağı ise uzun araştırma ve geliştirme süreçleri sonucu tasarlanan dört yeni tarım lastiği olacak.

BKT, 6 -10 Kasım tarihleri arasında EIMA ziyaretçilerine sadece ürünlerini değil, daha fazlasını sunmaya hazırlanıyor: BKT standının bir kısmı, BKT’nin futbol, basketbol, kriket ve curling, Monster Jam gibi çeşitli spor dallarında sahip olduğu spor sponsorluklarına ayrılacak. Bu alanda beş dünya spor şampiyonu sahneyi devralacak ve BKT standını fuar boyunca imza seansları, fotoğraf çekimleri ve röportajlarla canlandıracak.

BKT’nin standında ağırlayacağı konuklar firmanın resmi sponsorluk web sitesi sponsorship.bkt-tires.com’da ilerleyen dönemde yayınlanacak. BKT fuar boyunca her yıl çok sayıda ziyaretçinin ilgisini çeken özel hediyelerin ve ödüllerin dağıtımını gerçekleştirmeyi de ihmal etmeyecek.   

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here