Kumho İki Tane Daha Good Design Ödülü Kazandı.

0
4959

Son yıllarda, her zaman yenilikçi gelişmeler ve ürünlerle öne çıkan Kumho Lastikleri  bir dizi iF, Red Dot, IDEA ve Good Design ödüllerine yenilerini ekledi, dünyanın en büyük tasarım ödülü olan Good Design Awards 2019 ‘dan  iki tane daha İyi Tasarım Ödülü verildi. Kumho lastiklerinin bilinen ve sevilen desenleri , Majesteleri 9 Solus TA91 ve ECSTA PA51 ödüle layık bulundu.

Japonya Endüstriyel Tasarım Tanıtım Organizasyonu (Japan Industrial Design Promotion Organisation )  tarafından düzenlenen İyi Tasarım Ödülü  Good Design Awards ), Japonya’dan çıkacak en prestijli uluslararası yarışmadır ve 62 yıldan az olmayan bir geçmişi olan dünya çapında tanınır. Tasarım, kullanılabilirlik ve yenilikçi özelliklerin değerlendirilmesinin ardından kazananlara “  G – mark “ G işareti verilir. Ödül beş kategoriye ayrıldı ve Kumho’nun başarısı ulaşım ekipmanı ve endüstriyel tesis için bunun alt bölümünde geldi.

Şirketin bu son ödülü üzerine yaptığı açıklamada, Kumho UK Pazarlama Direktörü John Thrupp şunları söyledi: “Söz konusu iki ürün İngiltere’de bulunmamakla birlikte, lastiklerimizin her yıl dünyanın en iyi tasarım yarışmalarından tanınırlık kazanmaya devam etmesi kesinlikle İngiltere lastik pazarındaki konumumuz ve lastiklerimizin hem ticaret hem de halk tarafından nasıl algılandığı ile ilgilidir. ”

Majesty 9, üstün sürüş konforu ve sessizliği sunan Majesty Solus’un geliştirilmiş bir versiyonudur. Yeni dokunuşlar arasında baskın görüş açısına göre şekil değiştiren bir hologram ile dekore edilmiş yan duvar yer alırken, sırtı geometrik desenler ve çağdaş görünümlü eğrilerde zarif bir yinelenen tasarım zarif bir tasarım taşır.

KUMHO ECSTA PA51 spor ve konfor özelliklerinin bir karışımını taşıyan, her mevsim lastiğidir. Asimetrik sırt deseni, daha fazla verimlilik ve yakıt tasarrufu için suyu dört farklı yönde dağıtır ve olukların farklı derinliği azaltılmış ses ve daha iyi tutuş sağlar. Lastik yanağı, motor yarış bayrağının dinamik grafiğini sunar.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here