Maxxis Yeni Victra Sport 5 SUV Lastiğini Tanıttı

0
4729
Lastik_Magazin_2020_Maxxis

Lastik üreticisi Maxxis, Sport Utility Vehicle (SUV) için ürün yelpazesine yeni bir lastik seçeneği ekledi. Yeni Victra Sport 5 SUV lastikleri , şirkete göre  büyük ve ağır SUV’lerin taleplerini mükemmel bir şekilde karşılayan Victra Sport 5 UHP lastiğinin daha da geliştirilmesidir.

Victra Sport 5’in SUV uyarlamasını geliştirirken, Maxxis mühendisleri VS5’in güçlü yönlerini aldığını ve karışımı SUV’ye özgü teknik yönlerle desteklediğini iddia etti. Özellikle iyi ıslaklık özelliklerine sahip olduğu söylenen tam silika taban yüzü ve lastik sırtındaki değişken enine ve boyuna oluklara sahip taban tasarımı Victra Sport 5’ten gelmektedir. VS5 şimdi lastiği bir SUV’un daha yüksek ağırlık merkezine ayarlamalıdır SUV güçlendirilmiş bir yan duvar yapısı aldı. En yeni nesil naylon ve aramid kumaş katmanları da yüksek hız aralığında profil deformasyonunu azaltırken, 3D tasarımdaki profil bloklarının güçlü fren manevraları sırasında yuvarlanma etkisini önlemesi amaçlanmıştır.

“Ağır SUV’ler için UHP VS5 profilimizi daha da geliştirmemiz mantıklı. Koordine sürüş özellikleri sayesinde Victra Sport 5 SUV, bu araç sınıfı için ideal bir araçtır ”diyor Maxxis International GmbH Genel Müdürü Dirk Rohmann. Maxxis başlangıçta yeni lastiği 17 ila 21 inç arasında 29 hacim boyutunda ve 215 ila 295 milimetre arasında lastik genişliğine sahip hale getiriyor. Ebatlara bağlı olarak, yeni kauçuğun W ve Y arasında bir hız indeksi vardır. Lastik üreticisinin bildirdiği gibi, hattın 20 ve 21 inç Ebatlarına kadar genişletilmesi ise planlama aşamasındadır.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here