BKT, Yılın Traktörü Ödülünün Yeni Ortağı

0
3911

4 yıllık anlaşma, Avrupa’nın en iyi traktörüne verilen, tarım alanındaki en prestijli ödül ile BKT arasındaki iş birliğinin başlangıcı anlamına geliyor.
Amaç: yüzümüzü tarımda makineleşmenin geleceğine çevirmek.

Yılın Traktörü (TotY) ödülünün yeni bir çözüm ortağı bulunuyor: Uzman Arazi lastiği üreticileri dünyasının lider üreticilerinden BKT. Ortaklık 4 yıl boyunca sürecek ve  6 Mayıs tarihinden itibaren geçerli olacak.

1988’de düzenlenmeye başlanan ve yıllar boyunca tarımda makineleşmeye yönelik medya dünyasından en önemli isimleri “bir araya getirerek” 25 uzmandan oluşan bir jüri oluşturmuş olan TotY, tarihi bir ödüldür. Her yıl jüri teknolojileri ve çözümleri inceleyerek Avrupa’nın en iyi traktörüne Yılın Traktörü ödülünü verir.

TotY ve BKT’nin birçok ortak noktası bulunuyor: Ödül, BKT için de çok önemli olan iki kavramın; yenilikçi teknolojinin ve geleceğe dönük vizyonun bir sembolü. Ayrıca sürdürülebilirliğin merkezi rolü, mutlak kalite ve teknolojik araştırmaya destek ilkeleri de Hintli çok uluslu şirketi TotY ödülü ile birleştiriyor.

BKT is the new partner of Tractor of the Year, the most prestigious award in agriculture given to the best European tractor. This edition will be especially focused on connectivity, agriculture 4.0 and driving experience. Let’s connect together to transform innovation into a mutual commitment.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here