Hankook 2020 Galaxy Ödüllerinde Altın Madalya Kazandı

0
3226

Hankook, 2019-20 tarihli Kurumsal Sosyal Sorumluluk Raporu ile 2020 Galaxy Ödüllerinde altın madalya kazandı. MerComm Inc. tarafından düzenlenen, iletişim sektöründe mükemmelliğin standartlarını belirleyen, bağımsız ve uzmanlar tarafından yürütülen yarışmada birinci olan Hankook, sürdürülebilir yönetim alanında öncü rolünü daha da pekiştiriyor.

Premium lastik üreticisi Hankook, 2019-20 tarihli Kurumsal Sosyal Sorumluluk Raporu ile 2020 Galaxy Ödüllerinde “Yıllık Rapor – Çevrimiçi” alanında altın madalya kazandı. Bu sene 31.’si düzenlenen Galaxy Ödülleri, ABD merkezli MerComm Inc. tarafından düzenlenen uluslararası pazarlama iletişimi yarışmasının sonucunda gerçekleşmektedir.  Global olarak benzersiz olan bu bağımsız ödüller, iletişim sektöründe mükemmelliğin standartlarını yansıtmakta ve kazananların seçimi açısından tarafsızlığı ve adilliği ile bilinmektedir. Reklam, üyelik ücreti ya da sponsor kabul edilmemektedir. Bunun yerine, 50 farklı ülkeden uzmanlar kuruluşları yaratıcılık, açıklık, etkililik ve yenilik gibi değerlere bağlı olarak değerlendirmektedir. Bu yıl reklamcılık, broşür, video ve yıllık rapor dâhil olmak üzere 15 kategoride ödüller verildi.

Yarışmaya ilk kez katılan Hankook, muhteşem bir performans göstererek 2019-20 tarihli raporuyla altın madalya ödülünü kazandı. Bu rapor, şirketin 11. sürdürülebilirlik raporu olup, firmanın sosyal başarıları ve girişimlerini gözler önüne sermektedir. Rapor, müşteri memnuniyeti ve kalite yönetimi, entegre çevre yönetimi, iklim değişikliği ve genel merkez  yönetimi, toplum ilişkileri ve gelişimi, şeffaflık ve iş ahlakı, çalışan değeri yaratma, çalışan sağlığı ve güvenliği yönetimi ve bunun yanında tedarik zinciri ortaklığı alanlarına odaklanmaktadır.

Lastik_Magazin_Soo II Lee Hankook_i

Hankook Lastikleri Başkanı ve COO’su Sooil Lee ödül ile ilgili olarak şu ifadelerde bulundu: “Hankook olarak becerilerimizi ve etkimizi topluluklara ve çevreye hizmet de dâhil olmak üzere daha büyük faydalar için kullanmaktan ötürü gururluyuz. Dünya genelinde pozitif gelişimlere katkıda bulunmaya devam etmek amacıyla sürdürülebilirliğe olan bağlılığımızı devam ettireceğiz.”.

2020 Galaxy Ödüllerine ek olarak Hankook, uluslararası çapta tanınan farklı yarışmalara katılarak sosyal katkıları ve iletişimi ile devamlı olarak takdir toplamıştır. League of American Communications Professionals (LACP) (Amerikan İletişim Uzmanları Birliği) Hankook’u kurumsal sosyal sorumluluk raporları için 2016’dan beri üst üste dört kere takdir etmiştir. Hankook, Dow Jones Sürdürülebilirlik Dizinleri Dünyası (DJSI World) listesinde ise yine 2016’dan beri yer almaktadır. 2019’da Hankook, otomotiv yan sanayinde faaliyet gösteren Asya firmaları arasında DJSI World’de yer bulan tek isim olmuştur.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here