HANKOOK Hız Senfonisi 2021

0
2745

Hankook, “Hız Senfonisi 2021”i üretmek üzere ikinci kez video klip yapımcılarının arasında yer aldı. Geçen sene son derece popüler olan video klibin ilk versiyonu olan Hankook Sessizliğin Senfonisi 2020’i takip eden bu seneki müziğin temelinde, şirketin “Yeşil Cehennem” olarak bilinen nefes kesici kuzey bölümünün de yer aldığı Alman Nürburgring Yarış Pisti’nde  yapılacak olan 24 Saat ADAC Total yarışına katılması yer alıyor.

2021 yılının bestesi Lamborghini Huracán GT3 EVO aracının sesinden ilham alıyor. Bu araç bu yıl yapılacak yarışa yeni kurulmuş olan Hankook FFF Racing ekibi için şirketin renklerini yansıtarak çıkacak.

Hankook, ACM’nin ünlü FFF Racing Takımı ile iş birliği içerisinde Hız Senfonisi’ni oluşturdu. İki ortak, bir Lamborghini Huracán GT3 EVO’yu start çizgisine taşıyarak bu yıl yapılacak olan 24 Saatlik ADAC Total yarışına beraber katılmak için güçlerini birleştirdi. Görkemli müzik videosu, aracın yarış pistindeki görüntüleri ile yarışların sesini vurgulamayı ve sürüş hissi ile motor sporları tutkusunu yansıtmayı hedefliyor. Ses mühendislerinin düzenlemeleri ile motorların çalışması, hızlanma ve vites geçişlerinin seslerini kullanarak bir senfoni yaratan Hankook, pandemiden kaynaklanan mesafelere rağmen ses deneyimini motor sporları tutkunları ve ilgili taraflarla paylaşmanın bir yolunu buldu.

Hankook Lastikleri Avrupa Başkanı Sanghoon Lee şöyle diyor: “Bu kez önemli bir yarış etkinliği öncesi ikinci senfoni projemizi tanıtarak, bir nebze umut ve iyileşme mesajı vermek istiyoruz. Pandemi hâlen bitmemiş olsa da önümüzde her şeyin hızlıca düzeleceğine dair umut verici işaretler var.”

Şirketin 2020 yılındaki ilk Senfoni projesinin aksine, bu yılki video şu ana kadar pek çok spor etkinliğinde de görülen canlı etkinliklerdeki sessizliğe odaklanmak yerine hız, hızlanmanın sesi ve iyileşme ümidine odaklanıyor. Amaç; güçlü bir yarış aracının sürüş sesini, estetik tasarımını, saf hızını, sürüş hissini, hızlanmasını ve gücünü göstererek motor sporlarının coşku ve tutkusunu markanın taraftarlarıyla paylaşmak.

Premium lastik üreticisi 2021 Hız Senfonisi ile geçen seneki ilk senfoni versiyonu olan Sessizlik Senfonisi’nde elde ettiği başarıyı katlayarak artırıyor. Uluslararası tanınırlığa sahip olan müzisyen David Garrett ile işbirliği yapan Hankook, UEFA ile olan uzun vadeli ortaklığı kapsamında UEFA Avrupa Ligi’nin resmi marşının yeni bir versiyonunu besteledi. Globall düzeyde 20 milyon izlenme, 55 milyon etkileşim ve 27 milyon kullanıcı sayısına ulaşan Hankook, geçen senenin Avrupa Ligi Finali öncesi stadyumlardaki sessizliğe son verdi. İlk video, taraftarları duygu paydasında birleştirmeyi ve fiziksel mesafeye rağmen insanların eskiye nazaran daha bütünleşik bir tablo çizdiklerini göstermeyi hedefliyordu. 2020 yılının video klibi gelecek yeni futbol sezonuna dikkat çekmek için Hankook sosyal medya kanallarında güncel sezondan yeni fotoğraflarla birlikte kısa süre önce yayımlandı ve bu video bu yılki ikinci senfoninin de fragmanı olarak da dikkat çekti.

Nürburgring’de yapılacak 24 Saat ADAC TOTAL Yarışı, GT ve touring araçlarına yönelik bir yarış olarak 1970’den beri pistin farklı türevlerinde gerçekleştiriliyor. 1984’ten itibaren ise  Nordschleife ve Grand Prix pistinin birleştiği yeni pist türevinde yapılıyor. 25,378 km uzunluğu ve 89 virajı olan pist, dünyanın en uzun ve belki de en zor pistlerinden biri olarak göze çarpıyor. 3 ile 6 Haziran 2021 tarihleri arasındaki etkinliğin 49.’su düzenlenecek.

“Hankook Sessizliğin Senfonisi”nin yeniden düzenlenmiş 2021 versiyonu .

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here