SRI ve FALKEN, TTI Ödülüne Aday Gösterildi

0
722

Falken ve ana şirketi Sumitomo Rubber Industries Ltd (SRI), bu yılki “Lastik Teknolojisi Uluslararası Yenilik ve Mükemmellik Ödülleri”nde üç adayllıkla yıla güçlü bir başlangıcı kutluyor.

SRI, lastik üretimi sırasında hidrojen ve güneş enerjisi kullanımı nedeniyle ‘Yılın Çevresel Başarısı – Üretim’ kategorisinde kısa listeye alındı. Ayrıca lastik dönüşünden elektrik enerjisi üreten ve bunu çevresel lastik sensörlerine sağlayan bir çözüm olan Lastik Dahili Güç Üretimi Teknolojisi nedeniyle ‘Yılın Ar-Ge Atılımı’ ödülüne aday gösterildi.

‘Yılın Lastiği’ kategorisinde ise Falken’in AZENIS RS820’si kısa listeye alındı. Yeni ultra ultra yüksek performanslı (UUHP) lastik 2023’te piyasaya sürüldü ve tüm hızlarda ve çeşitli koşullarda ultra hassas yol tutuşu, stabilite, iyileştirme ve kontrol sunmak üzere tasarlandı.

Falken Tire Europe GmbH Kurumsal Sorumlusu Andreas Giese, “SRI, Uluslararası Lastik Teknolojisi Yenilik ve Mükemmellik Ödülleri’nde birçok kez tanınmaktan gurur duyuyor” diyor ve şöyle devam ediyor: “2023’te ‘Yılın Ar-Ge Atılımı’ ödülünü kazandık olarak, uzun vadeli sürdürülebilirlik politikamızın hayati bir bileşeni olan ‘Geleceğe Yön Vermek 2050 Mücadelemizi* ve sürdürülebilir bir toplumun gerçekleştirilmesini sağlayan Ar-Ge’ye yaptığımız devam eden yatırımımızın yeniden takdir edilmesinden mutluluk duyuyoruz.”

‘Geçen 12 ayda sergilenen yenilik ve başarının kapsamını’ takdir eden Uluslararası Lastik Teknolojisi Yenilik ve Mükemmellik Ödülleri, lastik teknolojisindeki son gelişmelerin ve daha yeşil ve daha sürdürülebilir bir sektöre doğru kaydedilen ilerlemenin kutlanmasıdır.

Kazananlar, bu yıl 19-21 Mart 2024 tarihleri ​​arasında Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenecek Lastik Teknolojisi Fuarı kapsamında açıklanacak. Ödüller, lastik sektörü ve akademik çevreden uzmanlardan oluşan bir panelin oylarıyla belirlenecek.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here