FALKEN’den CORESEAL Teknoloji ile İlk Lastik : EUROALL SEASON AS210

0
3029

Türkiye distribütörlüğünü AKO Grup’un yaptığı küresel lastik markası Falken’in lastik sırtı yüzeyindeki delinmeleri kapatan ve lastik patlama riskini minimuma indiren entegre sızdırmazlık teknolojisine (CORESEAL) sahip ilk lastiği satışa sunuldu.

İlk etapta FALKEN’in dört mevsim lastiği EUROALL SEASON AS210 deseninde iki farklı ebatta devreye alınan CORESEAL, lastik sırtında delinme sonucu yaşanan hava kaybı durumunda, 5 mm kadar olan delikleri otomatik olarak kapatarak hava basıncı kaybını önlüyor. CORESEAL teknolojisi, sürücüler için kolaylık sağlamanın yanı sıra maliyet avantajı ve sürüş güvenliği sunuyor.

Falken’in tescilli CORESEAL teknolojisi, lastiğin iç astarında son derece yapışkan bir sızdırmazlık tabakası içeriyor. Lastik delinse dahi, sızdırmazlık maddesi otomatik olarak deliği dolduruyor ve hava basıncının azalmasını önlüyor. CORESEAL, lastiğin delinmesi sonucu karşılaşılan zorlukları ve güvenlik sorunlarını ortadan kaldırıyor.

CORESEAL teknolojisi, Avrupa’da Temmuz 2021’den itibaren satışa sunulan 235/55R18 104V XL ebadının ardından 225/50R17 98V XL ebadında Falken’in dört-mevsim lastiği olan EUROALL SEASON AS210 deseninde tüketiciye sunulacak CORESEAL teknolojili lastikler ilk kez Sumitomo grubunun Türkiye fabrikasında üretiliyor.

Falken, CORESEAL lastikleri ile birlikte lastik basıncı izleme sisteminin kullanılmasını ve herhangi bir deliğin mutlaka bir lastik uzmanı tarafından kontrol edilmesini önermektedir.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here