Tyrexpo Asia 2021, Hybrid oluyor

0
2942

Tyrexpo Asia ekibi, güvenlik ve sağlık yönetimi önlemlerine uymak için yerel makamlarla yakın bir şekilde çalışıyor ve fuar organizasyon hazırlıkları herşeyiyle yolunda gitmeye devam ediyor.

Tyrexpo Asia, pandemik salgın durum iyileşmeye devam ederse, organizasyon ve çalışmalar planlandığı gibi devam edecek , daha da fazlası  fuar katılımcılarının  ve gelenlerin  üç gün boyunca dahil olabilecekleri  “canlı” etkinliğin yanı sıra dijital unsurları içeren yeni bir uygulama yapıldı.

Fuar sosyal mesafe dahil tüm sağlık ve güvenlik düzenlemelerine uygun organize olurken, Tyrexpo Asia 2021 için orijinal kat planı özel olarak yeniden tasarlandı ve etkinliğin uluslararası satış ekibi, yeni kat planını ve diğer ilgili değişiklikleri açıklamak için tüm onaylanmış katılımcılarla temasa geçecek.

Gösteri, Singapur’a güvenli bir şekilde seyahat edebilen (mevcut tüm göçmenlik düzenlemelerini karşılayan) onaylanmış katılımcı ve ziyaretçilerle devam edecek. Uluslararası seyahatin hala mümkün olmadığı şirketler için, gösteri sitesi “canlı” ile bağlantı kurmak için tamamen işlevsel bir “Dijital Platform’da” kullanmanın yenilikçi seçeneği olacaktır.

Alwin Seow, Project Director of Tyrexpo team says, “The main issue revolves around the ever-changing international travel requirements from our conversations with attendees, therefore, improvisions are being implemented in consideration to tyre businesses continuity by providing the show with a ‘hybrid’ element connecting onsite and online, to accommodate all attendees with a travelling/non travelling options.

Tyrexpo ekibinin Proje Direktörü Alwin Seow, “Ana konu, katılımcılarla yaptığımız görüşmelerden sürekli değişen uluslararası seyahat gereksinimleri etrafında dönüyor, bu nedenle gösteriye bir ‘hibrit’ eklenti sağlayarak lastik işletmelerinin seyahat eden/seyahat etmeyen seçeneklerle  yerinde ve çevrimiçi olarak bağlanan ,  sürekliliği göz önünde bulundurularak doğaçlamalar uygulamaya konuluyor.

Canlı konferans/seminer programları, canlı Soru-Cevap ile devam ediyor ve katılımcılar, 3 günlük etkinlik boyunca önceden planlanmış veya canlı, kesintisiz yüz yüze görüntülü toplantılar düzenleyebilir. Teknoloji platformu sağlayıcı uzmanlığımızla yakın işbirliği içinde çalışan dijital platform, sektördeki yeni işlerle tanışmak ve yürütmek için etkili ve mükemmel bir yoldur ve kesinlikle canlı şovumuzun yanına mükemmel bir şekilde oturacağına inandığımız bir çalışma formülüdür.”

Tyrexpo Asia 2021, fuardan önce bir dizi güncellenmiş basın bülteninde küresel lastik, jant ve otomotiv pazarını etkinlikle ilgili devam eden gelişmeler hakkında sürekli olarak bilgilendirecek.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here