RADAR TIRE, Dual-Sidewall Arazi Serisi RENEGADE A/T PR Lastiklerini Sundu

0
1992
Radar Lastikleri, yeni nesil arazi tipi serisi RENEGADE A/T PRO’nun piyasaya sürüldüğünü duyurdu . Bu yeni seri, sürücülerin araçlarının görünümünü özelleştirmelerine olanak tanıyan Rattlesnake’ten ilham alan çift yan duvar tasarımına sahiptir.

 

Agresif yeni RENEGADE A/T PRO , arazide en zorlu zorlukların üstesinden gelmek için SUV ve hafif kamyon sürücüleri için özel olarak tasarlanmıştır ve yolda sessiz ve konforlu bir sürüş sağlar.Tüm boyutlar, “Fang” ve “Rattle” tarafı olan Rattlesnake’den ilham alan çift yan duvar tasarımına sahiptir.

“Renegade A/T Pro, doğadan ilham alan bir biyomimetik yaklaşımı kullanılarak tasarlandı. Çıngıraklı yılanın, lastiğin tutuşunu ve sessiz, ancak agresif özelliklerini en iyi şekilde somutlaştırdığını hissettik. “Fang” tarafı yılan başı tasarımına sahiptir ve “Çıngırak” tarafı ek koruma için kuyruk tasarımına sahiptir.” Omni United Başkanı ve CEO’su GS Sareen, şunları söyledi: “Renegade A/T Pro, zaten sağlam olan hafif kamyon serimize eklenen son teknoloji ürünü bir ürün.” 

REKLAM

Tamamen yeni RENEGADE A/T PRO serisi, ilk olarak 17” ila 22” jant çapları ve F-yük aralığına kadar çeşitli uygunluklarda 17 ebat olacak. 2022’nin 2. ve 3. çeyreğinde piyasaya sürülmesi için ilave 21 ebat planlanıyor. Anahtar donanımlardan bazıları Chevy Silverado, GMC Sierra, Ford F-150, Toyota Tacoma ve Dodge RAM 1500.

Bu seri, özellikle ABD yenileme lastik pazarı için geliştirilmiştir ve Radar ailesindeki RENEGADE® ürün hatlarının portföyüne eklenir: RENEGADE R/T, RENEGADE R7 M/T ve 2022’nin 3. çeyreğinde piyasaya sürülen RENEGADE X.

Radar Lastikleri, herkes için güvenlik, performans ve sürdürülebilirlik sunan tasarım odaklı bir markadır. Markanın misyonu, ödün vermeden tasarlanmış ve üretilmiş benzersiz bir teknoloji ve sürdürülebilirlik kombinasyonuna sahip lastikler sunarak premium araç sahipliğini herkes için erişilebilir kılmaktır.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here