Bridgestone Innovation Park, Yeni Değer Yaratmak İçin Tam Ölçekli Operasyonu Başlattı

0
1536

Bridgestone Corporation, Kodaira City, Tokyo’daki yeni küresel inovasyon merkezi Bridgestone Innovation Park’ın tam ölçekli işletimine, bir inovasyon merkezi olan “B-Innovation” ve bir kanıtlama alanı olan “B”nin açılışıyla başladığını duyurdu.

Bridgestone, çeşitli paydaşlar arasında empati ile daha fazla etkileşimi teşvik eder, birlikte yaratmayı teşvik eder ve böylece “Bridgestone E8 Taahhüdü”ne dayalı sürdürülebilir bir toplumu gerçekleştirmek ve desteklemek için yeniliği hızlandırır.

Birlikte oluşturma yoluyla yeniliği teşvik ederken her bir çalışanın performansını en üst düzeye çıkarmak için Bridgestone, katılımı artırma dahil olmak üzere hem işyerinin hem de çalışma tarzının entegre dönüşümünü yönetiyor.

Bridgestone Corporation , şirketin Tokyo, Kodaira City’de bulunan küresel inovasyon merkezi olan Bridgestone Innovation Park’ın tam ölçekli işletmesini iki yeni tesisin açılışını takiben başlattığını duyurdu: B-Innovation, bir inovasyon merkezi ve bir kanıtlama alanı olan B-Mobility. Bridgestone Innovation Park, Bridgestone’un tarihi ve 2050’ye yönelik vizyonu hakkında çeşitli paydaşlar arasında empati ile etkileşimi teşvik etmek, ortak fikir ve ortak Ar-Ge yoluyla ilişkileri geliştirmek ve ardından yeni değerlerin birlikte yaratılmasını gerçekleştirmek için tasarlanmış çok yönlü bir tesistir.

Kurumsal taahhüdüne dayanarak, “Bridgestone E8 Taahhüdü” *1Bridgestone Group, Bridgestone Innovation Park’ta ortak yaratım yoluyla teknolojilerinin, iş modellerinin ve tasarımlarının inovasyonunu hızlandıracak. Böylece Grup, çalışanları, toplumu, ortakları ve müşterileri ile birlikte sürdürülebilir bir toplumun gerçekleştirilmesine katkıda bulunmaya devam edecektir.

REKLAM

Tokyo, Kodaira City’de, Bridgestone’un Tokyo Fabrikası 1960 yılında kuruldu ve daha sonra 1962’de bir teknoloji merkezi inşa edildi. Grubun Ar-Ge ve üretiminin çekirdeğini oluşturan bu tesisler, Japonya’daki motorizasyonu desteklemek, bölgesel topluluk ve yarım yüzyıldan fazla bir süredir onunla birlikte gelişti. Şirket, bu tesisleri yeni bir inovasyon merkezi olan “Bridgestone Innovation Park” olarak yeniden geliştirdi ve ilk adım olarak Kasım 2020’de Bridgestone Innovation Gallery’yi açtı. *2 Bu tesisin, Bridgestone’un tarihini, DNA’sını, ticari faaliyetlerini ve geleceğe yönelik girişimlerini tanıtarak şirket ile müşterileri, paydaşları ve toplum arasında empati ile etkileşim için yeni bir mekan olarak hizmet etmesi amaçlanmıştır.

Yeni B-Inovasyon ve B-Mobility tesisleri, iç ve dış paydaşlar arasında daha fazla etkileşimi teşvik etmek ve Bridgestone Innovation Gallery’de teşvik edilen empatiye dayalı birlikte yaratmayı teşvik etmek ve böylece inovasyonu hızlandırmak için kuruldu.
B-Innovation, insanların yeni fikirlerin doğmasını sağlamak amacıyla temel Bridgestone teknolojilerini ve ürünlerini görüntüleyebilecekleri ve bunlarla etkileşime geçebilecekleri “Bridgestone Açık İnovasyon Merkezi” gibi alanları içeren bir inovasyon merkezidir. B-Innovation’daki diğer alanlar arasında, fikirleri şekillendirmek için takım tezgahlarının kullanılabileceği “Rough Prototyping Studio” ve harici ortaklara açık “Ortak Oluşturma Ofisi” yer alıyor.
Bu arada B-Mobility bir deneme alanıdır *3prototip mobilite teknolojileri ve ürünlerinin performansını ve potansiyelini hızlı bir şekilde deneyimlemek ve değerlendirmek için kullanılabilir.

Bridgestone, kuruluşundan bu yana geliştirdiği kauçuk ustalığı ve işçiliği ve en son simülasyon teknolojileri gibi güçlü “Gerçek” ve “Dijital” kombinasyonuyla fikir geliştirme ve test etme sürecini anında tekrarlayarak daha çevik Ar-Ge faaliyetlerini teşvik eder. B-Innovation ve B-Mobility, bunu çeşitli ortaklarla birlikte oluşturmaya dayalı olarak mümkün kılacaktır.

Ayrıca Bridgestone, Bridgestone Innovation Park’ta her çalışanın ne zaman, nerede ve kiminle çalışmayı seçerse seçsin kendi kişisel çalışma tarzını özgürce tasarlamasına olanak tanıyan Aktivite Tabanlı Çalışma (ABW) yaklaşımını benimser. Aynı zamanda şirket, iş faaliyetlerinde inisiyatif alan her çalışana değer vererek hem “her çalışanın büyümesini ve mutluluğunu” hem de “Bridgestone’un büyümesini” gerçekleştirmek için kültür dönüşümünü yürütüyor. Bridgestone, çalışma tarzlarını ve işyerini dönüştürerek çeşitli teknolojiler, bilgiler ve insanlar arasındaki etkileşimi teşvik eden Bridgestone İnovasyon Parkı’ndan en iyi şekilde yararlanacak. Bu, her bir çalışanın performansını en üst düzeye çıkaracak ve birlikte oluşturma yoluyla yeniliği teşvik edecektir.

REKLAM

Lastik işinde (ana iş), çözüm işinde (büyüme işi), çeşitlendirilmiş ürün işinde ve keşif işinde Bridgestone Group, değer zinciri boyunca çeşitli iç ve dış ortaklarla birlikte yaratmayı teşvik ediyor. Kurumsal taahhüdü “Bridgestone E8 Taahhüdü”ne dayalı olarak *1 Grup, çalışanları, toplumu, ortakları ve müşterileri ile birlikte sürdürülebilir bir toplumu gerçekleştirmeye ve desteklemeye kararlıdır. empatiye dayalı birlikte yaratmayı teşvik etmek ve yeni değer yaratmak.

*1 Bridgestone Group, vizyonunu gerçekleştirmek için yeni kurumsal taahhüdü olan “Bridgestone E8 Taahhüdü”nü oluşturdu: “2050’ye doğru Bridgestone, sürdürülebilir bir çözüm şirketi olarak sosyal değer ve müşteri değeri sağlamaya devam ediyor.” Bu taahhüt, gelecek nesillerin güvenini kazanırken yönetimi yönlendirmek için Grubun ekseni olarak hizmet edecektir. “Bridgestone E8 Taahhüdü”, Grubun Bridgestone benzeri aracılığıyla yaratmayı taahhüt edeceği “E” harfiyle başlayan (Enerji, Ekoloji, Verimlilik, Genişletme, Ekonomi, Duygu, Kolaylık ve Güçlendirme) 8 Bridgestone benzeri değerden oluşur. sürdürülebilir bir toplumu gerçekleştirmek için çalışanlar, toplum, ortakları ve müşterileri ile birlikte amaç” ve “süreç”.*2 Bridgestone Innovation Gallery hakkında daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki web sitesine bakın (Bridgestone Innovation Gallery dışındaki Bridgestone Innovation Park alanları halka açık değildir).
*3 Hareketlilik ile ilgili teknolojilerin ve ürünlerin pratik uygulamasını sağlamak için daha çeşitli ve kesin testler, Bridgestone test alanlarında profesyonel test sürücüleri tarafından gerçekleştirilir.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here