Yeni FALKEN 24H Yarış Filmi “NEDEN YARIŞIYORUZ” Yayında

0
729

“Neden yarışıyoruz ? ” Zaferi kovalamak için neden her şeyi riske atıyoruz ?

Bizi her yıl Nürburgring’e geri dönmeye, tarihimizdeki anımızı ummaya teşvik eden şey nedir ?

Son filmimiz ‘Neden Yarışıyoruz’ – ADAC RAVENOL 24h Nürburgring’in 52. edisyonu sırasında çekildi – tam da bu soruları yanıtlamayı amaçlıyor.

Son filmimiz ‘Neden Yarışıyoruz’da, bizi tanımlayan amansız takibi, sarsılmaz bağlılığı ve dayanıklılık ruhunu görmeye davet ediyoruz. Ortaklarımız Max Kruse Racing ve Team Bilstein by Black FALCON da son filmimizde özel konuk olarak yer alıyor.

Bu yıl tarih yazdık. Ne zaferle ne de mücadeleyle. Tarih yazdık çünkü 2024 etkinliğin tarihindeki en kısa yarışı sundu. Yine de yarıştan önce, yarış sırasında ve yarıştan sonra saatlerce ham görüntü çektik; her birimizin efsanevi Nordschleife’de neden yaptığımızı araştırdık.

240.000 taraftarın önünde, işaretler iyiydi. Nürburgring Dayanıklılık Serisi’nin (NLS) ve ADAC 24h Nürburgring Elemeleri’nin hazırlık yarışlarında üç zafer elde etmiştik ve turkuaz-mavi Porsche genel zafer için favorilerden biri olarak görülüyordu.

Ama asıl gösteriyi çalan hava durumu oldu – kelimenin tam anlamıyla.

Peki, soruya geri dönelim – neden yarışıyoruz? Başarılı zamanlarda, cevaplaması kolay bir şey. Kalp kırıklığı zamanlarında, çok daha zor. Ama tüm bunlara rağmen – sürücüler, takımlar, gönüllüler ve hayranlar için – tutku damarlarımızda akıyor.

“Tekrarın kalbinde mükemmellik vaadi yatar.” Bu yüzden yarışırız. Bu yüzden dayanırız.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here