Uluslararası Pazarların En Güçlü Fuarı THE TIRE COLOGNE Bitti

0
1904

26 Mayıs 2022 Perşembe günü sona eren THE TIRE COLOGNE fuarı güçlü seyri ile küresel lastik ve jant endüstrilerinin önde gelen uluslararası platformu konumunu teyit etti.

Özellikle mevcut jeopolitik durum göz önüne alındığında, The Tire Cologne fuarı 100 ülkeden yaklaşık 12.000 ticari ziyaretçiyi ağırladı. 35 ülkeden yaklaşık 300 katılımcı firma ve marka, memnuniyet verici derecede yüksek ziyaretçi sıklığından, uluslararasılığından ve ticari ziyaretçilerin ikna edici kalitesinden oldukça memnun kaldı.

Uluslararası endüstri işi için katalizör işlevine ek olarak, THE TIRE COLOGNE ayrıca önemli tematik dürtüler de sağladı. Konferans ve etkinlik programı başta olmak üzere şirketlerin sunumlarında sürdürülebilirlik, dijitalleşme ve mobilitenin geleceği temalarına ilişkin çözümlere değinildi ve tartışıldı. Koelnmesse İcra Direktörü Oliver Frese, ” THE TIRE COLOGNE , uluslararası bir endüstri platformu olarak ve geleceğin rotasını belirlerken etkileyici bir şekilde temsil edildi. Bu, TIRE COLOGNE 2024’ü bir sonraki seviyeye yükseltmek için mükemmel bir şablon”, diye özetledi. TIRE COLOGNE, lastikler ve jantlar, otomotiv hizmetleri ve atölye ihtiyaçları, lastik yeniden kalıplama ve ayrıca lastik geri dönüşümü ve imhası segmentlerinden yenilikler ve ürünler sundu.

Alman Lastik ve Vulkanizasyon Ticareti Derneği (BRV) Başkanı Stephan Helm şunları ekliyor: “Sektörün acilen kişisel değişime ihtiyacı vardı ve TIRE COLOGNE’u ağ oluşturma ve iş için sonuna kadar kullandı. Üç gün boyunca ruh hali buna paralel olarak coşkuluydu. ticaret fuarından.” Bu aynı zamanda birçok “buluşma ve bir araya gelme”de ve şirketlerin kendi topluluklarıyla bir değişim için kullandığı tamamen dolu THE TIRE COLOGNE partisinde de belirgindi.

Ticari ziyaretçilerin yaklaşık yüzde 60’ı Köln’e yurt dışından geldi. THE TIRE COLOGNE 2022’ye en fazla ziyaretçi Hollanda, Polonya, İtalya, Fransa ve Birleşik Krallık’tan geldi. İsrail, Fas, ABD, Gürcistan ve Hindistan’dan da katılım yoğun oldu. Uzak Doğu’dan, özellikle Güney Kore, Singapur, Endonezya ve Japonya’dan da karar vericiler Köln’e geldi.

THE TIRE COLOGNE 2022, sektöre önemli tematik dürtüler de sağlamayı başardı. “Sürdürülebilirlik” ana teması böylece birçok konferansta ve THE TIRE COLOGNE’nin etkinlik programında çok çeşitli perspektiflerden yansıtıldı. Bunlar arasında, diğerlerinin yanı sıra, Avrupa lastik yeniden kalıplama derneği BIPAVER’in Küresel Kaplama Konferansı (GRC), TIRE Geri Dönüşüm Forumu, “Sürdürülebilirlik Bulvarı” özel etkinliği veya ZARE’nin eski lastiklerin sertifikalı imhası için eylem alanı yer aldı.TIRE COLOGNE merkezi sahnesinde, sürdürülebilirliğin yanı sıra küresel lastik ve jant endüstrisi için büyük önem taşıyan diğer temalar da tartışıldı, örneğin dijitalleşme veya mobilitenin geleceği. TIRE STAGE sahnesindeki tüm oturumlar sürekli olarak iyi bir şekilde izlendi ve aynı zamanda canlı olarak yayınlandı – sitede olmayan ilgilenenler bu nedenle programı doğrudan takip edebildi. Tüm sahne programı daha sonra talep üzerine video olarak THE TIRE COLOGNE web sitesinde de sunulacak.

Ortaklar Bohnenkamp ve wdk ile işbirliği içinde büyük lastiklerin veya UHP/run-flat lastiklerin pratik montajı için iki montaj alanı sunan BRV’nin eylem alanları da ticaret halkı tarafından iyi karşılandı.

Bir sonraki THE TIRE COLOGNE 4 – 6 Haziran 2024 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here