New Holland’a Tarım Lastiklerini MAXAM Sağlayacak

0
1481

MAXAM TIRE EUROPE’, AGRIXTRA tarım lastikleri yelpazesinin, seçkin New Holland T5, T6 ve T7 SWB ve LWB traktörlerinde onaylandığını açıkladı.

MAXAM’ın yaptığı açıklamada “Firmamız New Holland Tarım’a AGRIXTRA iş çözümünü sunmaktan ve büyük bir ekipman üreticisiyle bir başka küresel tedarik anlaşması sağlamaktan memnuniyet duymaktadır. AGRIXTRA serisinin 2014 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana, tarım ekipmanları için OEM onayı almak, MAXAM markası için önemli bir kilometre taşı olmuştur.” bildirildi.

Kevin Buckley MAXAM OE Satış Direktörü Avrupa, “Radyal tarım lastiklerimizin homologasyonu, onayı ve ticarileştirilmesi, CNH Industrial ve New Holland Tarım’ın uzun vadeli tedarikçisi olarak MAXAM markasının evriminde önemli bir adımdır” diyor.

MAXAM AGRIXTRA radyal lastik serisi, performans ve değer açısından güçlü bir üne sahiptir ve müşterilerden olumlu geri bildirimler almaktadır. AGRIXTRA ürün ailesi, dünya çapındaki çiftçilere ve yetiştiricilere gelişmiş çekiş, artırılmış stabilite ve azaltılmış kayma sağlar.

  • Yolda ve sahada üstün performans sağlamak için tasarlandı.
  • 45° pabuç tasarımı, sabit pabuç temasıyla üstün çekiş ve minimum titreşim için en iyi profili sağlar.
  • Sırt stabilitesi daha fazla konfor, geliştirilmiş yol tutuşu ve dayanıklılık sağlar.
  • Optimize edilmiş kendi kendini temizleyen tasarım ve taşıma kapasitesi, ağır yüklerin ve/veya ağır çiftçilik operasyonlarının üstesinden gelir.

New Holland Traktörler artık 85, 70, 65 ve XL serilerinde yirmiyedi lastik boyutunda onaylanmış, 24-42 inç çapında MAXAM’ın AGRIXTRA radyal lastikleriyle sunuluyor. Tüm MAXAM radyal tarım lastikleri, MAXAM’ın ürününe olan güvenini gösteren 8 yıllık bir lastik garantisiyle gelir.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here