29. Autopromotec, Sektörün Enerjisini ve Uluslararası Konumunu Kanıtladı

0
1662

28 Mayıs’ta Bologna’da sona eren 29. Autopromotec etkinliği, mobilitenin geleceğinin zorluklarını ele almaya hazır bir sektörün enerjisini ve uluslararası konumunu kanıtladı.

Birlikte, mobilitenin geleceğine ve ötesine doğru mottasıyla, tüm otomotiv yenileme pazarı sektörünün coşkusu ve uluslararası konumu, 28 Mayıs’ta Bologna’da sona eren 29. Autopromotec’in başarısını sağladı. 2019 yılnda ki fuardan bir gün daha az olan fuarın 4 günü, sektörün gerçek gücünü kanıtladı: %15’i dünyanın 116 ülkesinden gelen 75.141’den fazla profesyonel operatör, Bologna fuar merkezini doldurdu. pazarın her bir sektörü için belirli ürünler ve hizmetler açısından en son yenilikler.

141.000 metrekarelik bir sergi alanında, toplam 15 salon ve 6 açık dış alan için, otomotiv yenileme pazarı dünyası, pandeminin verdiği aradan sonra tekrar yüz yüze buluşarak önemli bir içgörü, buluşma ve tartışma anı yarattı. tüm sektör ve evrimi. Autopromotec 2022’nin tartışmasız kahramanları, özel bir uluslararası teknoloji ve yenilik vitrini yaratan, %31’i 46 farklı ülkeden gelen 1.311 katılımcı şirketti.

Autopromotec, Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanlığı ve ICE-ITA Ajansı’nın stratejik desteğine dayanan yeni bir etkinlikle, büyük bir uluslararası kapsamda bir etkinlik olarak yeniden onaylandı. Bu destek sayesinde ve yerel ağ ajanslarının ortak çabasıyla Autopromotec, bu yıl benzeri görülmemiş bir başarıya ulaştı: 2022 edisyonunda 35’ten fazla ülkeden 180’den fazla yabancı delege yer aldı. Enterprise Europe Network’ün desteğiyle de planlanan B2B alanında düzenlenen toplantılar açısından da harika bir sonuç elde edildi: 800’den fazla toplantı, pandemi öncesi baskının 629’una kıyasla keskin bir artış, 138 İtalyan temsilcisinin katıldığı katılan firmalar.

Otomotiv pazarının sunduğu, çoğu halihazırda devam etmekte olan, özellikle ekolojik geçiş ve otonom sürüşle ilgili büyük zorluklar, Autopromotec’in 2022 baskısı için bir çerçeve oluşturdu. ICE Agenzia’nın desteğiyle geliştirilen FUTURMOTIVE Experience – Talks – Startups ile otomotiv yenileme pazarının kalbindeki benzersiz bir yol ile birlikte Autopromotec 2022, en çok kullanılanların analizi ve karşılaştırılması yoluyla sektörün geleceğine özenli bir bakış sundu. önemli eğilimler. Daha sonra ziyaretçilere etkinlik ve daha genel olarak, gösteri sırasında düzenlenen çok sayıda çalıştay ve konferans tarafından sunulan derinlemesine odaklanma ve tartışma için çeşitli fırsatlar sayesinde hareketlilik tedarik zincirindeki yıkıcı eğilimler boyunca rehberlik edildi. Electric City’nin ilk sürümüyle Autopromotec, alternatif motorlu otomobil seçenekleriyle 360 ​​derecelik bir elektrikli mobilite görünümü de getirdi: şehir otomobillerinden yüksek performanslı araçlara kadar hepsi 600 metrekarelik sergide sergilendi. alan.

Autopromotec 2022 ile otomotiv yenileme pazarı dünyası da “dijital” bir seviyede toplandı. Rakamlar yine oldukça alakalı: Bu yılın ilk 5 ayında etkinliğin web sitesi 285.733 tekil ziyaretçiye (2019’daki 234.868’e kıyasla) ve 2.411.625’ten fazla sayfa görüntülemeye ulaştı. 2022 baskısını önemli sayıda kullanıcı sosyal kanallar aracılığıyla takip etti: yine yılın ilk 5 ayında Autopromotec dijital profilleri toplam 58.369 etkileşime ve 2.074.809 gönderi görüntülemeye sahipti.

Autopromotec CEO’su Renzo Servadei, 29. edisyonun başarısı hakkında şunları söyledi: “Otomotiv yenileme pazarı için Autopromotec 2022, yeniden bir araya gelmek için ilk büyük fırsattı. Bu kadar uzun bir aradan sonra yüz yüze görüşmenin büyük coşkusu tüm etkinlik boyunca hissedildi. Son üç yılda dünya durmuş gibi görünürken, şirketler yatırım yapmaktan ve yenilik yapmaktan asla vazgeçmedi. Bu, fuarın bu günlerinde her şekilde görülen muazzam bir teknolojik ilerlemeye yol açtı: Ziyaretçiler nihayet son aylarda duyurulan tüm yeniliklere dokunabildiler. Giderek daha teknolojik ve dijital hale gelen sektör, zorluklarla birlikte ele alınması gereken önemli fırsatlar sunuyor: profesyonel operatörler, çağa ayak uydurmak için güncelleme ve eğitimin öneminin gayet iyi farkında olduklarını gösterdiler. Kayıtlı büyük katılım, sektörün hareketliliğin geleceğinin zorluklarını ele almaya hazır olduğunu gösteriyor”.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here