PROMETEON, Parma Calcio’un Ana Sponsoru Olarak Sahaya Çıkıyor

0
1422

PTG ve başarılı İtalyan kulübü arasında çok yıllı bir ortaklık başladı. Logolar Tardini stadyumunda ve A takım formalarında yer alacak. Kulübün Efsaneleri ve Akademisi’ni içeren projeler sayesinde uluslararası görünürlük kazandırılacak.

Başlangıç ​​düdüğü 12 Ağustos Cuma günü , kaptan Gigi Buffon ve takım arkadaşlarının Parma’daki Ennio Tardini Stadyumu’nda Serie B Futbol Şampiyonası’nın 2022/2023 sezonunu başlatacakları zaman çalacak. Formalarında Parma Calcio’nun ana sponsoru olarak futbol arenasına çıkış yapan Prometeon Tire Group’un logosu yer alacak .

PTG ve futbol kulübü arasındaki anlaşma birkaç yıl sürecek ve Prometeon markasının görünürlüğünü daha da artırma fırsatı sunarken, aynı zamanda İtalya’nın üç Coppa Italia şampiyonluğu, bir İtalya Süper Kupası kazanan İtalya’nın en başarılı futbol kulüplerinden birini destekleyecek. yıllar içinde bir UEFA Kupa Galipleri Kupası, iki UEFA Kupası ve bir UEFA Süper Kupası . AC Milan, Juventus ve Inter’den sonra Parma Calcio, kazanılan şampiyonluk sayısı açısından UEFA genel sıralamasında İtalyan kulüpleri arasında dördüncü sırada yer alıyor.

Prometeon Tire Group Genel Müdürü Roberto Righi : “Bu anlaşma ile dünya çapında milyonlarca insanın tutkusunu uyandıran bir sporun yanı sıra geleceğe yönelik net emelleri olan prestijli bir futbol kulübüne dahil oluyoruz. Geleceğe bakan ve değerlerimizi paylaşan bir büyüme projesinde Parma Calcio’yu destekleyeceğiz. Proje aynı zamanda Prometeon Tire Group’un şu anda yürütmekte olduğu geliştirme yolu ile de tutarlıdır. Bu ortaklığa yürekten inanıyoruz ve tedarikçilerimiz ve müşterilerimizle ve ayrıca dünya çapında 8.000 ve daha fazla çalışanımızla daha da yakın bir bağ kurmamıza yardımcı olacağından eminiz”.

2022/2023 sezonunda Parma, ikinci lig Serie B şampiyonasında oynayacak.

Amerikalı bir girişimci ve Eylül 2020’den bu yana Parma Calcio’nun başkanı olan Kyle Krause tarafından yönetilen proje , geleceğe bakan yatırımlarla kendi farklı kimliğini inşa etmeye çalışan ve kendi türünde benzersiz olan bir ekip etrafında dönecek . Strateji, bu nedenle kulübün büyüme yolunda yardımcı olmaya karar vermiş olan Prometeon Tire Group tarafından benimsenen strateji ile uyumludur. Proje aynı zamanda oldukça deneyimli ve popüler bir futbolcu olan kaptan Gigi Buffon’un (2006’da dünya şampiyonu ve 1995’te Parma ile ilk lige çıkan 10 lig şampiyonluğu kazanan) varlığına ve Kariyerinde Serie A’ya iki terfi almış olan yeni teknik direktör Fabio Pecchia.

Ortaklığın birkaç güçlü noktası var.

MARKA GÜÇLENDİRME

Her şeyden önce, Prometeon markasını daha da güçlendirmek için bir fırsat. Girişimin, yeni nesil Serie 02 PIRELLI marka lastiklerin sunulduğu Grup için önemli bir yılda gerçekleşmesi tesadüf değildir.

Serie 02, Prometeon’un tarihindeki en önemli ürün lansmanını temsil ediyor. Bu lastiklerin üretiminde yer alan tasarım ve üretim çabasının ve teknolojik yeniliğin altını çizmek için, ilk kez lastiklerin yan tarafında “Prometeon Engineered” logosu yer alıyor, çünkü Serie 02, tamamen üretimde geliştirilen ilk nesil lastikler. Grubun Ar-Ge merkezleri.

Parma Calcio sponsorluğundan önce Prometeon Tire Group , çok yıllı bir anlaşma ile Superbike Dünya Şampiyonası’nın Resmi Sponsoru oldu (PTG logosu, sezonun 12 turunun tamamında yarış pistlerinin kenarlarını kaplayacak. 10 farklı ülkede ve dünya çapında televizyon kapsama alanına sahip). Grup ayrıca şu anki Superbike dünya şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu ve genç yetenek Axel Bassani de dahil olmak üzere birkaç sürücüye sponsorluk yapıyor.

MÜŞTERİ DENEYİMİ

Superbike’da olduğu gibi, PTG bu faaliyetleri Parma Calcio ile birlikte ortakları, müşterileri ve filoları ile başlatacak. Amaç, ayrıcalıklı bir bakış açısıyla büyük bir futbol arenası sunmak, dahil olan iki markanın değerlerini ve ortak ideallerini ortaya çıkarmak, Prometeon ve Parma Calcio 1913: rehberli turlar, müze ziyaretleri, şampiyonlarla tanışma ve selamlama, Futbolcularla mücadeleler ve Ennio Tardini Stadyumu’nun sunduğu gösteri ana tribünden yaşanır.

ULUSLARARASI PROJELER

Parma Calcio Legends ve Parma Calcio Academy’yi içeren girişimler, Prometeon’un küresel varlığını desteklemek için uluslararası pazarlara yöneliktir. Parma, onuruna katkıda bulunan uzun bir şampiyon dizisine sahiptir . İlgi çekici hikayeleri, çeşitli ülkelerde, hatta yüz yüze düzenlenen etkinlikler aracılığıyla Prometeon işbirlikçilerinin, müşterilerinin ve ortaklarının ilgisini çekecektir.

Parma Calcio Akademisi ile ilgili olarak , hem kulüp hem de PTG, genç ve yetenekli futbolcuların yanı sıra yeni iş fırsatları arayışında yeni pazarlar keşfedebilecek .

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here