NEXEN TIRE, BMW X1 ve iX1 EV kompakt SUV’ler için orijinal ekipman sağlıyor

0
1023

NEXEN TIRE, maksimum tutuş ve frenleme gücüne sahip N’FERA SPORT premium lastikler için OE onayı aldı.

NEXEN TIRE, BMW’nin üçüncü nesil X1 ve tamamen elektrikli iX1 kompakt SUV’ları için orijinal ekipman tedarik edeceğini duyurdu.
BMW X1 ve iX1 EV böbrek ızgaralar, net farlar ve çok veya üç boyutlu efektli gövde kiti gibi otomobil üreticisinin ayırt edici özelliklerine sahiptir.
Güney Koreli lastik üreticisinin X1 ve iX1 modelleri için donatılmış premium N’FERA SPORT lastiği, NEXEN TIRE Avrupa fabrikasında özellikle Avrupa yol koşullarında kullanılmak üzere üretildi. Lastiğin asimetrik desenleri, yüksek hızda sürüş için mükemmeldir ve 3+1 geniş oluğu, olağanüstü drenaj performansı sağlar. Ayrıca hem kuru hem de ıslak yollarda zarif bir performans sergiliyor.
Ayrıca Autobild, ADAC, Motorbelt ve Ace Lenkrad gibi dünyaca ünlü yayınlar, N’FERA SPORT lastiklerini yaz lastiği ürün kategorisinde test etti ve etkili buldu. Aslında, lastik Autobild’den “çok tavsiye edilir” notu aldı. Ürün tasarımı açısından lastik, Red Dot Design ödülünün sahibi oldu.
NEXEN TIRE, bu yıl lastiklerinin BMW 2-Serisi Active Tourer ile orijinal ekipman uyumlu olacağını açıkladıktan sonra yeni X1 ve iX1 EV için lastik tedarik etmeye devam etti ve birikmiş teknolojisi ve yüksek standardı sayesinde birinci sınıf otomobil üreticilerinin güvenini kazandı.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here