DELTA 4×4′, Modifiye Ettiği Tesla Y Araçta CrossContact ATR Lastikleri Kullandı

0
1086

Almanya Bavyera’da ünlü araç modifiye yenileme şirketi DELTA4x4, Tesla Y’yi yükselterek ve dingil mesafesini daha büyük tekerlekleri barındıracak şekilde genişleterek 22 cm yerden yüksekliği olan arazi tipi bir elektrikli otomobil haline getirdi.

Tesla Y’nin dönüşümü, 265/45 R20 108 Www boyutunda Continental CrossContact ATR lastikleri ile donatıldı.

Tekerlek ara parçalarına ve kaldırma kitine ek olarak DELTA4x4, Tesla Y’nin keşif gezisine hazır bir e-off-roader’a dönüştürmesi için başka aksesuarlar da sunuyor. Şirkete göre, portbagaj, bir çatı çadırına kadar ve dahil olmak üzere daha ağır yükleri de tutabilir. Tampondaki ve portbagajdaki ilave LED farlar da gece arazi sürüşünde yönlendirme sağlamalıdır.

“DELTA4x4 ile uzun süredir devam eden geliştirme ortaklığımızın artık bir off-road E-4×4 aracı için doğru lastiklere sahip olmayı da mümkün kılmasından çok memnunuz. Normal e-araçlar bile artan ağırlıkları ve yüksek torkları nedeniyle lastikleri için bir zorluktur. Bu, yoldaki güvenli mülklerin yanı sıra arazi sürüşü de gündemde olduğunda daha da doğrudur. CrossContact atr’miz bunun için tam olarak doğru lastik modelidir, “diyor Continental Tuning Başkanı Michael Schneider.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here