Hankook Lastikleri A.Ş.’nin yeni genel müdürü Tuncay Tansu oldu.

0
2171

 Tuncay Tansu, şirketin Türkiye ve Kafkas Ülkelerindeki tüm operasyonlarından sorumlu olacak.

Premium lastik üreticisi Hankook’un Türkiye ve Kafkas Ülkerinde gösterdiği faaliyetlerin başına Tuncay Tansu getirildi. Tansu, yeni görevinde CEE bölgesine bağlı şekilde satış, pazarlama, operasyon, finans ekiplerine liderlik edecek. 

İstanbul Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunu olan Tuncay Tansu, 2000 yılında kariyerine yine lastik sektöründe faaliyet gösteren bir uluslararası firmada başladı. Satış, pazarlama, eğitim, bayi yapılanması gibi farklı alanlarda çalışan Tansu, Hankook & Company şirketinin Türkiye organizasyonunun temellerinin atılması sonucunda yeni şirketin kuruluş aşamasında görev aldı. Hankook Lastikleri AŞ’nin satış ve yetkili satıcı network’ünün kuruluşunda, şirketin organizasyonel yapılanmasında ve tedarik zincirinin kurulmasında etkin rol oynayan Tansu, 23 yıllık sektör tecrübesinin ardından şirketin Genel Müdürü olarak görevlendirildi. 

Tuncay Tansu şirketin Avrupa’da başlattığı lokalleşme projesinin de ilk temsilcilerinden olarak, önümüzdeki senelerde Hankook Lastikleri AŞ’nin direksiyonunda bulunacak.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here