Continental, The Tire Cologne Fuarında Sürdürülebilir Mobiliteye Odaklanıyor

0
396

Bu yıl Almanya Köln’de düzenlenecek olan The Tire Cologne lastik ticaret fuarında Continental, ilgili ziyaretçilere yeni sürdürülebilir ürünler sunmak için endüstri platformunu kullanıyor.

Lastik üreticisi Continental, bu yılki The Tire Cologne’da sürdürülebilir mobiliteye odaklanıyor. Ticaret fuarı 4-6 Haziran tarihleri ​​arasında Köln sergi merkezinde gerçekleşecek. Alman lastik üreticisinin 280 metrekarelik standında “Hep birlikte (daha güvenli, akıllı ve) sürdürülebilir mobilite yolunda” sloganı yer alıyor. Ticaret fuarı standının odak noktası UltraContact NXT ve AllSeasonContact 2 binek otomobil lastiği modellerinin yanı sıra yeni tanıtılan ContiEco Generation 5 kamyon lastiği serisi olacak.

Yüzde 65’e kadar yenilenebilir, geri dönüştürülmüş ve ISCC Plus kütle dengesi sertifikalı malzemeler içeren UltraContact NXT, Continental’in bugüne kadarki en sürdürülebilir serisi lastiğidir. AllSeasonContact 2 ile Continental, yaz ve kış operasyonlarında yüksek güvenliği yüksek kilometre performansı ve düşük yuvarlanma direnciyle birleştiren mevcut dört mevsim lastiğini sunuyor; bu, yanmalı motorlardan kaynaklanan düşük kirletici emisyonlar ve daha geniş elektrikli otomobil yelpazesi için önemli.

Conti Eco Serisi 5. Nesil kamyon lastikleri, yüksek kilometre performansı ve düşük yakıt tüketimini temsil eder. Bu nedenle, yalnızca taşımacılıktan kaynaklanan CO2 kirliliğini azaltmak için olumlu bir etki sunmakla kalmıyor, aynı zamanda nakliye şirketlerinin rekabet gücünü de destekliyorlar. Uzun yol ve bölgesel taşımacılıkta esnek kullanım, yeni lastik ailesinin bir diğer artısıdır.

Continental Lastik Değişimi Pazarlama Müdürü Timo Röbbel için “The Tire Colognen”, perakendecilerle iletişim için ilginç bir yapı taşıdır: “Ticaret fuarı görünümümüz, ticari ortaklarla alışveriş için önemli bir iletişim platformudur” diyor. “Uluslararası bir endüstri buluşma noktası olarak endüstri ve atölyelerdeki trendleri de gösteriyor. Bu da onu sektörümüzün günlük işlerinin ötesinde bir rehber haline getiriyor.” Continental standı Salon 8, D-040 / E-041’de yer alıyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here