Hankook, Yeni Laufenn LF95 Römork Lastiğini Sunuyor

0
894

Hankook sağlam, yakıt verimli ve uzun ömürlü yeni LF95 ticari araç lastiğiyle ikinci markası olan Laufenn’in mevcut portföyünü genişletiyor. Bu yeni römork dört mevsim lastiği, farklı yol koşullarında bölgesel mal taşımacılığında kullanılmak üzere tasarlandı ve mükemmel kullanım ömrüyle öne çıkıyor. Laufenn LF95 halihazırda Avrupa pazarında kullanıma sunuluyor.

Hankook Lastikleri Avrupa Kamyon ve Otobüs Pazarlama Stratejisi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Guy Heywood, “LF95 ile küçük ve orta ölçekli işletmelerin ihtiyaçlarına eğilerek onlara yüksek yakıt verimliliği ve uzun süreli dayanıklılık ile öne çıkan, mükemmel fiyat-performans oranına sahip bir lastik sunuyoruz. Bu bağlamda müşterilerimiz markanın uzun yıllara dayanan deneyiminden yararlanıyorlar ve en yüksek kalite standartlarını karşılayan bir ürün almış oluyorlar” şeklinde konuştu.

Uzun kullanım ömrü ve olağanüstü çekiş gücü

LF95’in temel özelliği geniş sırt yüzeyi ve derin profil olukları. Belirgin profil, çok farklı yol koşullarında mükemmel çekiş gücü ve su tahliyesi sağlar. Geniş ve sağlam yapılı omuzlar, kullanım ömrünün uzun olmasına katkı yapar. Ayrıca omuzların tasarımı tutuşu ve dengeyi artırarak profilin düzensiz aşınmasını azaltır. Profil oluklarında bulunan taş çıkarma teknolojisi ise sivri cisimlerin takılıp kalmasını önler ve böylece arızalanma yatkınlığı azalır ve lastiğin kullanım ömrü en üst düzeye çıkar. Lastik ayrıca düşük yuvarlanma direnci sayesinde yüksek yakıt verimliliği ortaya koyar.

LF95, dört mevsim lastiği olarak soğuk mevsimlere de uygun olduğunu vurgulayan M+S ve 3PMSF (kar tanesi sembolü) işaretlerine sahiptir. 385/65R22.5 ölçüsünde temin edilebilmektedir. Profile yeniden diş açılabilmektedir. Laufenn LF95, Haziran ayı sonunda İngiltere’nin Stoneleigh kasabasındaki NAEC fuar merkezinde gerçekleştirilecek Road Transport Expo’da kamuoyuna tanıtılacak.

Cazip fiyatla güvenilir ürünler

Hankook’un 2015 yılında çıkardığı ikinci markası olan Laufenn, cazip fiyat-performans oranıyla biliniyor. Marka, ticari araç lastikleri portföyü ile ağırlıklı olarak köklü bir premium lastik üreticisinin sunduğu ürün kalitesine değer veren küçük ve orta ölçekli filo sahiplerine hitap ediyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here