ATO Başkanı BARAN: “ATO’nun Lastik Meslek Komitesi Sektörün İlerlemesine Katkı Sağlıyor

0
1079

Ankara Ticaret Odası (ATO) 39 No’lu Lastik, Jant, Akü Toptan ve Perakende Satış-Servisi Meslek Komitesi Başkanı Fatih Çalışkan ve Komite Üyeleri, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret ederek, komitenin sektörün gelişimi ve sorunların çözümüne yönelik yürüttükleri faaliyetleri aktardı.  Baran, sektörel çalışmaları için komite başkan ve üyelerine teşekkür ederek, “39 No’lu Lastik, Jant, Akü Toptan ve Perakende Satış-Servisi Meslek Komitemiz sektörün ilerlemesine katkı sağlıyor” dedi. 

Komite Başkanı Fatih Çalışkan, ATO Başkanı Baran’a komite olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ziyarette yaptığı konuşmada pandemi sürecinde tüm sektörlerin durgunluk yaşadığını, sonraki süreçte de küresel ekonomideki dengelerin ülke ekonomisi etkilediğini anlattı. Türkiye’de lastik sektörünün yıllar itibariyle geliştiğini ve yerli üretimin de mevcut olduğunu kaydeden Baran, komitenin sektörün sorunlarının çözümü ve iş hacimlerinin artması konusunda başarılı çalışmalar yaptığını söyledi. Komitenin kış lastiği kullanımını teşvik etmek için yürüttüğü çalışmalarla kamuoyu nezdinde önemli farkındalık oluşturduğunu da bildiren Baran, “39 No’lu Lastik, Jant, Akü Toptan ve Perakende Satış-Servisi Meslek Komitemiz düzenlediği toplantılar ve etkinliklerle, yürüttüğü çalışmalarla  sektörün ilerlemesine katkı sağlıyor” dedi.

Komite Başkanı Çalışkan ve üyeler, ziyarette Baran’a 2023 yılı Lastik Hizmetleri Azami Fiyat tarifesi konusunda bilgi de verdi.

Ziyarette 39 No’lu Lastik, Jant, Akü Toptan ve Perakende Satış-Servisi Meslek Komitesi Başkanı Fatih Çalışkan’a, Komite Başkan Yardımcısı Önder Baş, Komite Üyeleri Aykut Kiraz, Abdullah Özdoğan ve Veysel Güden de eşlik etti.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here