FALKEN Lastiklerinin ‘YARIŞ SANATI ANITI’ videosu Uluslararası Motorlu Film Ödüllerine Aday Gösterildi

0
580

Falken’in yakın zamanda vizyona giren kısa filmi ‘Yarış Sanatı Anıtı’, Uluslararası Motorlu Film Ödülleri 2023’te ‘En İyi Etkinlik Filmi’ ödülüne aday gösterildi.

Prestijli bir ödül töreniyle açıklanacak olan kazananlar, 21 Eylül 2023 Perşembe günü Londra, Birleşik Krallık’taki ikonik Alexandra Palace mekanında gerçekleşecek.

Film, Falken’in 2023 Nürburgring 24 saat yarışındaki rolüne dair benzersiz bir bakış açısı sunuyor; videografi ekibi etkinlik boyunca aksiyonu takip ediyor, inişleri ve çıkışları yakalıyor.

Yalnızca bir haftada yirmi saatten fazla ham görüntü çeken kısa film, sürücülerin yanı sıra tüm motor sporları ekibinin duygularını da araştırıyor. İzleyiciler, yarışçıların yarış öncesinde ve yarış sırasında neler yaşadığını keşfetmek için sınırsız erişimin keyfini çıkarıyor.

Falken Tire Europe GmbH pazarlama müdür yardımcısı Dennis Wilstermann, “Adaylık, filme koyduğumuz iş, kalp ve ruh için harika bir ödül” diye açıklıyor. “Helikopterdeki hava çekimlerinden ve arabalardan pist kenarındaki görüntülere kadar gerçekten kalbimizi ve ruhumuzu buna koyduk. Film inanılmaz derecede muhteşem ve son derece büyüleyici sahnelerle dolu, hayranlarımız için heyecan verici ve izleyicilerin ilgisini çekti. Uluslararası Motorlu Film Ödülleri jürisi.”

Bu, Falken’ın Uluslararası Motorlu Film Ödülü’ne üçüncü kez aday gösterilişi ve bu ödülü 2021’de “Ne Varsa Yolumuza Gelir” filmiyle kazandı. Film, Eylül 2020’de, Nordschleife pistinde neredeyse hiç seyircinin bulunmadığı Nürburgring 24 saatlik yarış tarihindeki muhtemelen en sıra dışı yarış sırasında çekildi.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here