West Ham United, TOMKET TYRES ile ortak oldu

0
636

West Ham United , Kulübün Resmi Lastik Ortağı olacak uluslararası yüksek performanslı lastik markası  TOMKET TYRES ile yeni  ortaklığını duyurdu.

1997 yılında kurulan Çek Cumhuriyeti merkezli lastik üreticisi, ısmarlama fason üretimden  perakendeciden 60’tan fazla ülkede satış yapan, dünya çapında tanınan bir lastik üreticisine dönüşerek katlanarak büyüdü.

TOMKET, küresel dağıtım kanalları aracılığıyla dünyanın her yerinde kolayca bulunabilen, yüksek performanslı lastikler üretmekten gurur duymaktadır. Avrupa ve Doğu Asya’da üretilen yeni portföyleri Yaz, Dört Mevsim, Kış, AT, MT ve TBR’yi kapsayan 450’den fazla farklı lastik boyutunu kapsıyor.

Ortaklık, TOMKET mesajlarının Kulübün son teknoloji LED saha kenarı reklam sistemi üzerinden iletilmesini sağlayacak. Ayrıca West Ham United maç günlerinde mevcut ve potansiyel müşterilerle etkileşime geçmek için dijital ve ağırlama haklarından da yararlanacaklar.

TOMKET, bu ortaklığı West Ham United hayran kitlesiyle bağlantı kurmak ve taraftarlara resmi TOMKET sosyal medya kanalları aracılığıyla maç günü ağırlama paketlerini deneyimleme ve imzalı ürünler kazanma fırsatları sunmak için kullanacak.

West Ham United’ın Ticaret Direktörü Nathan Thompson ortaklık hakkında şunları söyledi: “TOMKET’in heyecan verici bir büyüme ve genişleme sürecinde olduğu bir dönemde ortaklık yapmaktan gerçekten çok memnunuz. Küresel hedef kitlemiz aracılığıyla, dünya çapında yeni bölgelere girmelerini ve mevcut pazardaki farkındalıklarını artırmalarını destekleyeceğiz.

“Rekabetçi bir lastik pazarında, bir Kulüp olarak hem saha içinde hem de saha dışında sınırları zorlamaya devam etme vizyonumuzla uyumlu bir endüstri lideri olma konusunda açık bir bağlılık gösterdiler.”

TOMKET CEO’su, Kurucusu ve Küresel Direktörü Radek Grill ortaklık hakkında şunları söyledi: “West Ham United ile ortaklık, pazar lideri lastik markası olarak konumumuzu sağlamlaştırmada önemli bir rol oynayacak.

“Kişisel olarak, West Ham United’ın kendi ülkemde iki Çek milli oyuncuyla UEFA Avrupa Konferans Ligi kupasını kazandığını görmek çok özeldi.TOMKET’in profilini hem Çek Cumhuriyeti’nde hem de küresel ölçekte büyütmeye devam etmek için Kulüp ile birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum.”

TOMKET Global Direktörü Nathan Gould-Martin şöyle devam etti: “West Ham United ile yaptığımız ortaklık, Premier Lig’deki beş yıllık varlığımızı sürdürüyor. Ortaklık, küresel varlığımızı geliştirmek ve uluslararası ortaklarımızı ödüllendirmek için titizlikle planlandı.Önümüzdeki sezonlarda hem yeni hem de mevcut müşterilerimizi Londra Stadyumu’nda ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here