CEAT Specialty, Agritechnica 2023’te Yeni VF Flotasyon Lastiklerini Sergileyecek

0
679

Lastik sektörünün tanınmış isimlerinden CEAT Speciality, en son yeniliğini, merakla beklenen Agritechnica 2023 etkinliğinde “kapsamlı bir orman lastiği yelpazesi”ni tanıtmaya hazırlanıyor. 

Yeni CEAT Özel Ormancılık serisi, şirketin ürün yelpazesinde önemli bir genişlemeye işaret ederek, kütük yükleyici ve iletici hasat makinesi gibi önemli segmentlere hitap etmeyi vaat ediyor.

Agritechnica 2023’ün 12-18 Kasım tarihleri ​​arasında Almanya’nın Hannover kentinde gerçekleşmesi planlanıyor ve dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerini ve meraklılarını bir araya getirmesi bekleniyor.

Ürün portföyüne eklenen bu son ürünle CEAT Specialty, lastik endüstrisindeki lider itibarını her zaman yenilik ve kalitenin sınırlarını zorlayarak sağlamlaştırmaya devam ediyor.

 “Radyal flotasyonlu lastiklerdeki kapsamlı deneyimimizle, verimlilik ve performansta yeni standartlar oluşturmak için VF (Çok Yüksek Esneklik) teknolojisinden daha da yararlandık. Yol gösterici prensibimiz müşterilerimizin ihtiyaçlarını yüksek kaliteli ürünlerle karşılamaktır ve bunları ilk kez Agritechnica 2023’te sergilemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz ” dedi CEAT Speciality İcra Kurulu Başkanı Amit Tolani

CEAT Specialty’nin yenilikçiliğe ve mükemmelliğe olan bağlılığı, tarım lastiği pazarını yeniden tanımlamaya hazırlanan VF Flotation Tire serisiyle vurgulanıyor.

Kapsamlı ürün yelpazemiz olan bu ürün hakkında daha fazla ayrıntı için lütfen Agritechnica 2023’te Salon 04’teki Stand 04C55’i ziyaret edin .

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here