YOKOHAMA’nın ADVAN V35 Lastikleri Porsche Cayenne’de OEM Olarak Geliyor

0
768

YOKOHAMA , ADVAN V35 lastiklerini, otomobil üreticisinin dünya çapında satılan Cayenne premium SUV’un makyajlı modelinde kullanılmak üzere Porsche AG’ye orijinal ekipman (OE) olarak tedarik ettiğini duyurdu.Lastik boyutları ön için 285/40R22 110V ve arka için 315/35R22 111V‘dir. Cayenne SUV’lar ayrıca ADVAN Sport V107 ultra yüksek performanslı lastiklerle donatılıyor.

ADVAN V35, YOKOHAMA‘nın global amiral gemisi lastik markası ADVAN serisinden ultra yüksek performanslı bir lastiktir. Kurudan ıslak veya karlı*ya kadar çok çeşitli yol koşullarında güvenli bir sürüş deneyimi sağlamak üzere geliştirilen aracın yanağında “M+S (çamur & kar)” işareti bulunuyor. Ayrıca aracın yakıt verimliliğini artırırken üstün sürüş kolaylığı ve güvenlik de sağlıyor. Porsche ile işbirliği içinde geliştirilen orijinal donanımlı lastiğin sırt deseni, aynı anda elde edilmesi zor olan iki özellik olan yüksek düzeyde yuvarlanma direncini korurken aynı zamanda gelişmiş kar performansı elde etmek için özel olarak ayarlandı. Her lastiğin yan tarafındaki “NC0” işareti Porsche’nin onayını gösterir.

YOKOHAMA’nın üç yıllık (2021–2023) orta vadeli yönetim planı Yokohama Dönüşüm 2023 (YX2023) kapsamında, tüketici lastiği iş kolu, yüksek katma değerli YOKOHAMA lastiklerinin, yani küresel amiral gemisi ADVAN markasının satış oranlarını en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor. SUV ve kamyonetlere yönelik GEOLANDAR marka lastikler ve çeşitli kış lastikleri. Bu strateji kapsamındaki önemli girişimlerden biri, ADVAN ve GEOLANDAR lastiklerinin yeni otomobillerde orijinal ekipman olarak benimsenmesini genişletmektir.

*Bu lastik sığ karda da sürüş yapabilecek şekilde geliştirilmiş olmasına rağmen kış lastiği olarak kullanılamaz. Karlı bölgelerde veya buzlu yollarda araç kullanmayı planlıyorsanız lastiklerin çivisiz lastiklerle veya diğer kış lastikleriyle değiştirilmesi gerekecektir.
- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here