YOHT, AGRITECHNICA’da yeni AGRI STAR II 65 serisini tanıttı

0
466

Yokohama Off-Highway Lastikleri (YOHT)’nin Alliance markası, başarılı AGRI STAR II serisini genişletiyor. Bu yılki AGRITECHNICA’da YOHT, yeni AGRI STAR II 65 serisini piyasaya sürdü.

 Ön ve arka kombinasyon yelpazesini tamamen kapsayan 21 ebat /25 Stok Kodu mevcuttur.

YOHT’un açıklamasında , “Agri Star II’nin piyasaya sürülmesinden bu yana elde edilen pratik deneyim, bu lastiğin tasarımının çalışma koşullarından bağımsız olarak karşılığını verdiğini göstermektedir: Alliance tarafından geliştirilen benzersiz Katmanlı Katman Teknolojisi (SLT) sayesinde, traktörlere yönelik bu radyal lastik tutarlı çekiş gücü ve öz dayanıklılık sunar. -Uzun hizmet ömrüyle bile temizleme ve dolayısıyla uzun süreli performansla etkileyicidir. Çiftçiler ve müteahhitler, kavrama ve toprak koruma, verimlilik ve kalite arasındaki iyi dengeyi takdir ediyor” vurgulandı.

Akıllı Katmanlı Katman Teknolojisi (SLT)

SLT, AGRI STAR II’nin ömrü boyunca tutarlı performansını korur. Her bir çıkıntının her biri kendi profiline sahip iki katmanı vardır. Birinci katman çok açılı profile sahip , ikinci katman ise tek açılı profile sahip.  Yaklaşık yüzde 40 diş aşınmasından sonra üst katman aşındığında, ikinci diş katmanının özellikleri etkili olmaya başlar. Değiştirilen geometri, daha uzun hizmet ömrü için tutarlı çekiş ve yol tutuşu sağlar – “sanki tamamen yeni bir lastikmiş gibi!”

Geliştirilmiş lastik tasarımı ve daha düşük yuvarlanma direnci sayesinde çiftçiler ve müteahhitler enerji ve yakıt tasarrufu sağlıyor; bu da işletme maliyetleri ve üretim sürecinin ekolojik dengesi üzerinde olumlu bir etki yaratıyor.

Yolda stabilite ve konfor

Alliance Agri Star II yalnızca olağanüstü performansı sunmakla kalmıyor, aynı zamanda konforlu ve sessiz bir sürüş deneyimi de sunuyor. Lastiğin merkezindeki daha yüksek kauçuk hacmi ve özel çıkıntı tasarımı, yolda yüksek konfor ve iyi stabilitenin yanı sıra gelişmiş kayma ve kırılma direnci de sağlar. AGRI STAR II ailesi D dereceli hız endeksiyle birlikte gelir – 65 km/saat.

AGRI STAR II ayrıca, tarlada ve merada daha yüksek temas alanı ve daha iyi toprak ve bitki koruması sağlayan geniş lastik omuzlarıyla karakterize edilir. Anız koruması, aşınma direnci, kesilmeye ve kırılmaya karşı dirençli bileşik gibi birinci sınıf sırt bileşiği, lastiği hasara karşı korur; Polyester karkas, servis sırasında daha iyi boyut stabilitesi ve lastik büyümesi sunar.

Çok işlevli uygulama alanı

Toprak işleme, yem ekimi veya yol uygulaması gibi klasik saha çalışmaları için Alliance Agri Star II neredeyse tüm uygulamalar için uygundur.

AGRI STAR II’nin 65 serisinde genişletilmesiyle YOHT, AGRI STAR II’deki radyal traktör serisini tamamlıyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here