Goodride Solmax 1, ADAC 2024 Yaz Lastiği Testinde İkna Edici Sonuçlar Aldı

0
684

Bu yılın yaz lastiği testi için Alman otomobil kulübü ADAC, ilk kez Goodride Solmax1 dahil olmak üzere 16 farklı marka 215/55 R17 ebat lastikleri inceledi. Çinli üretici ZC Rubber’ın yaz lastiği birçok kriterde iyi puanlar aldı. Goodride Solmax 1 ayrıca genel sıralamada yerleşik Avrupa markalarının çok daha pahalı bazı ürünlerini de geride bıraktı.

ADAC test uzmanları ayrıca çevresel etki konusunda da olumlu geri bildirimler verdi: Goodride Solmax 1, düşük yuvarlanma direnci sayesinde yakıt tüketimi açısından 2,2 gibi mükemmel bir puan aldı. Toplam verimlilik 2,4 olarak derecelendirildi ve bu kategorideki lastik genel test galibinin oldukça ilerisinde yer aldı.

Sürüş güvenliği açısından Solmax 1 lastiği, kuru yollarda kısa fren mesafesiyle ikna ediyor. Test uzmanları lastiğe suda kızaklama davranışı açısından benzer şekilde iyi bir puan vererek yanal dinamikler için 2,4 ve boylamasına dinamikler için 2,5 puan verdi. Goodride Solmax 1, ortalama 120 Euro fiyatıyla ADAC 2024 yaz lastiği testinde en uygun fiyatlı modeller arasında yer alıyor.

Goodride Solmax 1’in performansı, uluslararası üne sahip test kuruluşu TÜV SÜD tarafından zaten onaylanmıştır. Goodride markasının yeni amiral gemisi lastiği, ZC Rubber tarafından özellikle Avrupa pazarına yönelik geliştirildi. ZC Rubber dünyanın en büyük on lastik üreticisinden biri ve Çin’de pazar lideridir.

PLT Ürün Geliştirme Baş Mühendisi Bay Wang Jianbo: “Goodride Solmax 1, portföyümüzdeki birinci sınıf ürünlerden biridir. OEM işinde tanınmış araç üreticilerinin yüksek gereksinimlerini karşılar ve iyi fiyat-performans oranıyla karşılar. oranı, Avrupa yenileme pazarında da giderek daha popüler hale geliyor. ADAC testi, çok memnun edici bireysel derecelendirmelerle birlikte, araştırma ve geliştirme çalışmalarımızın büyük uzmanlığını ve kararlılığını yansıtıyor.”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here