Kauçuk Sektörü, Kauçuk Avrasya Fuarı’nda Buluşuyor

0
643

Yurt içinden ve yurt dışından sektörünün önemli firmaları, ürünlerini ve en son yeniliklerini 17-20 Nisan 2024 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Kauçuk Avrasya Fuarı’nda sergileyecek. 

 

11. kez düzenlenecek olan fuar, katılımcı ve ziyaretçilerini bir araya getirmeye hazırlanıyor. Fuar ziyaretçileri, yarının sorunlarını çözmemize ve geleceği aktif olarak şekillendirmemize yardımcı olan kauçuk ürünlerine yakından tanıklık edecek. 

 

Tüyap Fuarcılık Grubu tarafından Kauçuk Derneği iş birliği ile düzenlenecek olan Kauçuk Avrasya Fuarı, nitelikli katılımcıları ve sektör profesyonellerini 11. kez bir araya getirmeye hazırlanıyor. Sektörün tüm paydaşlarını tek platformda buluşturan fuar, 17-20 Nisan tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Sektör profesyonellerine ev sahipliği yapacak olan fuar, vazgeçilmez bir ticari platform olarak öne çıkıyor. 

Kauçuk mamullerden kauçuk hammaddelerine, kauçuk makinelerinden laboratuvar teknolojilerine kadar sektörün tüm alanlarına hitap eden fuarda, bu yıl 30 ülkeden 200’ün üzerinde katılımcı firmanın ve 70 ülkeden 7.500’ün üzerinde ziyaretçinin bir araya gelmesi bekleniyor. Kauçuk sektöründe Avrasya’da düzenlenen tek fuar olma özelliği ile öne çıkan Kauçuk Avrasya Fuarı binlerce çeşit ürünü tek çatı altında inceleme, sektördeki yenilikleri yerinde takip etme, sektörün lider firmaları ile yeni iş bağlantıları kurma fırsatı sunuyor.

Fuara özellikle Almanya, Malezya, Hindistan, Cezayir, Irak, İtalya, Azerbaycan, Suudi Arabistan, Çin, Mısır ve Hollanda’dan çok sayıda katılımcı ve ziyaretçi bekleniyor. Ayrıca fuar iki gün boyunca alanında uzman kişiler tarafında konferans ve panellere ev sahipliği yapacak.

Fuarı ziyaret etmek isteyenler ücretsiz biletlerini www.kaucukistanbul.com adresinden alabilecekler. Kauçuk endüstrisinin Avrasya Bölgesi’nde tek fuarı olan Kauçuk Avrasya Fuarı üç gün boyunca 10.00-18.00 saatleri arasında, son gün 10.00-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here