Continental Lastikleri E-Mobilite Stratejisini İkincil Markalara Genişletiyor

0
420

Continental’in Avrupa’daki ikincil markalarının yeni piyasaya sürülen tüm binek otomobilleri ve 4×4 lastik serileri yanaklarında EV Uyumlu logosunu taşıyacak. Continental böylece elektrikli araçlara yönelik ürün stratejisini daha da genişletiyor.

Şirketin yeni lastiklerinin tümü elektrikli araçların yüksek gereksinimlerini karşılıyor ve aynı zamanda geleneksel motorlu araçların verimli ve güvenli sürüşünü destekliyor. 

Continental, lastik yanağına ek olarak logoyu çevrimiçi ve çevrimdışı tüm sipariş sistemlerinde ve pazarlama materyallerinde ve satış bölümünde de kullanacak. Barum, General Tire, Mabor, Matador, Semperit, Uniroyal ve Viking markalarının halihazırda elektrikli araçlar için optimize edilmiş seçilmiş güncel lastik modelleri için logo, tüm sipariş sistemlerinde anında geçerli olmak üzere kullanılacak.

Her Araca Özel Lastik Konfigürasyonları

Hibrit ve tamamen elektrikli araçlar artık küçük otomobillerden büyük sedanlara kadar tüm binek araç segmentlerinde mevcut. İçten yanmalı araçlarda olduğu gibi elektrikli araçlar da benzersiz lastik konfigürasyonlarına ihtiyaç duyar. Yüksek performanslı ve uzun menzilli içten yanmalı ve elektrikli araçlar için odak noktası yol tutuş ve kilometre odaklı lastiklerdir; küçük arabalar ise yakıt ve güç tüketimini optimize etmek için düşük yuvarlanma direncine ihtiyaç duyar. Prensip olarak tüm güç aktarma organı türlerindeki araçlar, lastik geliştirmedeki teknolojik ilerlemelerden yararlanır.

Continental Özel Mobilite EMEA Program Yönetimi Başkanı Maria Hanczuch, “Elektro mobilitenin ortaya çıkışıyla birlikte, belirli alanlardaki geliştirme odağımız değişti. Geçtiğimiz birkaç yılı, tüm lastik portföyümüzü tüm tahrik sistemleri için optimize etmek için yoğun bir şekilde kullandık” diyor. . “Bugün, tahrik sisteminden bağımsız olarak lastiklerimizin her zaman doğru seçim olduğunu inançla söyleyebiliriz.”

Elektrikli araçlara yönelik mevcut lastik stratejisi, Continental’in ürün portföyünün karmaşıklığını gereksiz yere artırmaması nedeniyle lastik ticareti için de büyük avantajlar sunuyor. Bu, depolama, sipariş ve lojistik süreçlerini basitleştirir ve üretimden lastiğin montajına kadar değerli kaynaklardan tasarruf sağlar.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here