Bridgestone Fleet Care, IAA 2024’te Veri Odaklı ve Yapay Zeka Destekli Filo Çözümlerini Sergileyecek

0
577
  • Bridgestone, entegre Fleet Care portföyünün, daha fazla verimlilik, üretkenlik, güvenlik ve sürdürülebilirlik sağlayan lastikleri, filo yönetimini ve araç servis çözümlerini bir araya getirerek filolar için nasıl daha fazla değer sağladığını gösterecek.
  • Bridgestone Fleet Care, filo karar vericilerinin operasyonel verimliliği ve maliyet tasarruflarını artırmak için lastik ve filo yönetimi verilerini basitleştiren Filo Veri Analitiği Pano’sunu sunacak.
  • Dünyanın önde gelen filo yönetim çözümlerinden biri ve Bridgestone Fleet Care’in temel bir bileşeni olan Webfleet, filo yöneticilerinin filo verileriyle daha verimli bir şekilde etkileşime girerek daha hızlı ve kişiselleştirilmiş içgörüler elde etmelerine yardımcı olacak yeni Yapay Zeka Asistanını tanıtacak.

Bridgestone, filo çözümlerinde sektör lideri teknolojik gelişmelerini sergilemek üzere 17-22 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenecek IAA TRANSPORTATION fuarına geri dönecek.

Bridgestone sergisi, Bridgestone Fleet Care’in ticari filolara araç ve filo yönetimine yönelik kişiselleştirilmiş, veri odaklı bir yaklaşım sunmak için telematik ve lastik teknolojilerini nasıl bir araya getirdiğini gösterecek. Bridgestone tarafından geliştirilen yenilikçi çözümlerle filo operatörleri verimliliği, üretkenliği, güvenliği ve sürdürülebilirliği artırmak için eyleme dönüştürülebilir bilgilere kolayca erişebilir. Bridgestone Fleet Care’in temel bir bileşeni olan Bridgestone’un küresel olarak güvenilen filo yönetim çözümü Webfleet, filo yöneticilerinin operasyonları optimize etmek için verileriyle sezgisel ve kolay bir şekilde etkileşim kurmalarına yardımcı olan GenAI teknolojisinden yararlanan yeni AI Assistant’ını tanıtacak.

“Bu yıl, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri’nde uygulamaya konulan ortak Bridgestone Filo Bakım Programımız kapsamındaki gelişmiş veri odaklı ve yapay zeka destekli filo çözümlerimiz portföyümüzle IAA TRANSPORTATION’a geri dönmekten mutluluk duyuyoruz” dedi Bridgestone Mobility Solutions Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Filo İş Başkanı Parag Satpute. “Bu, filolara işleri için daha iyi sonuçlar, daha iyi verimlilik, rahatlık ve sürdürülebilirlik sağlama taahhüdümüzü vurguluyor ve size neler sunacağımızı göstermek için sabırsızlanıyoruz.”

Bridgestone Fleet Care, bağlantılı filo ve lastik teknolojilerini sergiliyor

İki yıl önce Avrupa pazarına sunulan ve o zamandan beri sürekli gelişen entegre bir çözüm paketi olan Bridgestone Fleet Care, filoların birinci sınıf lastikler, lastik çözümleri, servis çözümleri ve filo yönetim araçlarının bir kombinasyonunu özelleştirmesine olanak tanır; buna dünyanın önde gelen filo yönetim çözümlerinden biri olan Webfleet de dahildir. Standın içinde, gösteri alanları katılımcılara entegre çözümün faydalarını iki ana şekilde gösterecektir:

  • Filo Veri Analitiği Panosu – Filo Veri Analitiği Panosu, lastik ve telematik verilerini birleştirir ve birbirine bağlar, filo karar vericilerine filoları hakkında ayrıntılı bilgiler sunar. Özelleştirilebilir görünümler ve zamana dayalı analizlerle panolar, filo performansı hakkında temel ölçümler sağlar ve sektördeki benzerleriyle kıyaslama yapmayı mümkün kılar. Entegre verileri tek bir yerde merkezileştirerek, filolar bilgileri kolayca inceleyebilir ve iyi bilgilendirilmiş kararlar almak ve operasyonlarını iyileştirme fırsatlarını belirlemek için özelleştirilmiş öneriler alabilir.
  • Akıllı Tahmini Bakım – Telematik ve lastik verilerinin entegrasyonu, basınç, sıcaklık, araç yükü, lastik aşınması, kasa sağlığı ve lastik diş derinliği gibi önemli lastik verilerini yakalayarak akıllı tahmini bakımı mümkün kılarak sürücüleri ve filo operatörlerini lastiklerinin sağlığı hakkında bilgilendirir. Serginin başında, lastik basıncı ve sıcaklık verilerini doğrudan OE takılı sensörlerden okuyan ve satış sonrası sensörler takma ihtiyacını ortadan kaldıran Bridgestone’un TPMS canlı çözümünün evrimi yer alıyor. Bridgestone’un son teknoloji lastik sağlığı algoritmaları, bakım ihtiyaçlarını tahmin etmek ve filo yöneticilerini Webfleet arayüzü aracılığıyla uyarmak için bu bağlı lastik verilerini gerçek zamanlı olarak eş zamanlı olarak analiz ediyor. Bu çözümler, filoların daha güvenli yollar, maksimum verimlilik ve daha uzun ömürlü lastikler sağlamak için bakıma proaktif bir yaklaşım benimsemelerine yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır.

Webfleet, hızlı ve güçlü veri içgörüleri için yeni AI Asistanını tanıttı

Telematiğin ön saflarında 25. yılını kutlayan Webfleet, Bridgestone Fleet Care’in bir parçası olarak, filoların yakıt maliyetlerini düşürmek, verimliliği artırmak, uyumlu kalmak ve yolda daha güvenli olmak için bilinçli, veri odaklı kararlar almasına yardımcı olan bir dizi yenilikçi ürün ve çözümü sergiliyor. Webfleet, IAA’da şunları vurgulayacak:

  • OptiDrive’da Webfleet AI Assistant – Webfleet, filo yöneticilerinin basit komutlar yazarak verilerle sezgisel ve kolay bir şekilde etkileşim kurmasını sağlayan yeni bir AI asistanını piyasaya sürecek . Bir beta projesi olarak tanıtılan Webfleet AI Assistant, öncelikle Webfleet müşterilerine sürüş davranışı zorluklarına yönelik kesin yanıtlar temelinde geri bildirim sağlamak için Webfleet OptiDrive Çözümüne odaklanacak. AI aracı, yakıt ve enerji tüketimi ve rölantide kalma, hız yapma ve sert frenleme gibi sürüş olayları da dahil olmak üzere temel filo performans göstergeleri hakkında gerçek zamanlı ve geçmiş veriler sunar. IAA TRANSPORTATION katılımcıları, seçili Webfleet müşterileri için test edilmek üzere sunulan AI Assistant’ın ilk demosunu görebilecekler.
  • 25 Yıllık Telematik İnovasyonu – Webfleet, yeni AI aracına ek olarak, video telematiği, PRO sürücü terminalleri, soğuk zincir, römork ve takograf çözümleri de dahil olmak üzere nakliye filoları için sektör lideri ürün ve çözüm yelpazesini sergiliyor. Webfleet, IAA sırasında Webfleet ürünleri ve çözümlerini kullanarak olağanüstü başarılar gösteren müşterileri ödüllendirerek 25 yıllık iş hayatını kutlayacak.

“25 yıl önce, Webfleet ilk kez IAA TRANSPORTATION’da dünyaya tanıtıldı – o zamandan beri telematiğin ön saflarında olmaktan gurur duyuyoruz, müşterilerimize yenilikçi ve kullanımı kolay filo çözümleriyle hizmet veriyoruz” dedi Bridgestone Mobility Solutions Filo Yönetim Çözümleri Başkanı Jan-Maarten de Vries. “Yeni AI Asistanımız, verilerin gücünden yararlanma ve müşterilerimize operasyonlarını optimize etmek için bilinçli kararlar almanın en hızlı ve en kolay yolunu sağlama yolunda bir sonraki adımdır.”

Bridgestone Fleet Care, 12. Salon, C54 No’lu Stand’da sergilenecek. Webfleet’in 25. Salon, B60 No’lu Stand’da ek bir standı olacak. IAA ULAŞIM 2024 Medya Günü 16 Eylül ve halk günleri 17 – 22 Eylül tarihleri ​​arasında.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here