Goodyear, Avrupa Genelinde Uygulamaya Konulan Drive Results Tour 2024 İle Filoları Güçlendiriyor

0
835

Goodyear, Drive Results Tour 2024’ün lansmanını duyuruyor. Amiral gemisi mobil showroom kamyonunun sergilenmesi ve Drive Results Van’lardan oluşan özel bir filonun konuşlandırılması yoluyla tur, nakliye filolarının Goodyear’ın uçtan uca tekliflerinden yararlanması için benzersiz bir deneyim sunacak.

Tur sırasında Goodyear uzmanları, Goodyear Total Mobility ürün, çözüm ve hizmet paketinin filolar için verimliliği, rekabet gücünü ve sürdürülebilirliği nasıl en üst düzeye çıkarabileceğine dair somut örnekler sunacak. Goodyear birinci sınıf lastiklere ve yenilikçi lastik izleme çözümlerine odaklanan sektör paydaşları, bu teknolojilerin filoların yakıt verimliliğini artırmasına, işletme maliyetlerini azaltmasına ve iş başarısını sağlamak için hayati faktörler olan malların taşınması sırasında beklenmedik arıza risklerinin azaltılmasına nasıl yardımcı olduğunu öğrenecek. endüstride.

Sürüş Sonuçları Turu 2024, yolculuğu boyunca Goodyear ekiplerinin tekliflerini hem daha küçük forumlarda sunmalarına hem de Goodyear FIA Avrupa Kamyon Yarışı Şampiyonası (ETRC) ve ticari fuarlar da dahil olmak üzere çeşitli daha büyük sektör etkinliklerinde varlıklarını göstermelerine olanak tanıyacak. Kamyon, filo ve lojistik operasyonlarında uzmanlaşmıştır.

Bu yılki turun yeni unsuru, Goodyear’ın filo verimliliğini artırmaya yönelik entegre yaklaşımının faydalarını gösteren içeriğe sahip Goodyear Sürüş Sonuçları Vanlarından oluşan bir filo olacak.

En son Goodyear Sürdürülebilir Gerçeklik Araştırması 2023’te Avrupa filoları sürdürülebilirlik hedeflerinin ve operasyonel maliyetlerin azaltılmasının önemini vurguladı. Sürüş Sonuçları Turu 2024, kamyon lastiklerinin yakıt maliyetlerini ve CO2 emisyonlarını düşürerek yakıt verimliliğini artırmadaki kritik rolünü vurgulayacak. Sürdürülebilirliğe yapılan bu vurgu, Goodyear’ın Goodyear TPMS, Goodyear DrivePoint ve Goodyear CheckPoint gibi filoların, filo performansından ödün vermeden iş hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olan etkili mobilite çözümleri sunma taahhüdüyle uyumludur. Ayrıca Goodyear Kaplama, kamyon lastiklerinin ömrünü uzatan, çevresel etkiyi azaltan ve filoların genel işletme giderlerini azaltan sürdürülebilir ve uygun maliyetli bir çözüm olarak sergilenecek.

“2022 ve 2023’teki önceki edisyonlarımızın muazzam başarısını temel alan Drive Results Tour 2024’ün lansmanını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Goodyear, her geçen yıl Avrupa genelindeki nakliye filolarıyla etkileşime geçerek yollara çıkmaya daha da iyi hazırlanıyor. Filoları yenilikçi çözümlerle güçlendirme konusundaki kararlılığımız sarsılmaz bir şekilde devam ediyor ve Goodyear Total Mobility çözümümüzün ortaklarımıza nasıl verimlilik, rekabet gücü ve sürdürülebilirlik kazandırabileceğini göstermek için sabırsızlanıyoruz.” – diyor Goodyear’ın Ticari işlerinden sorumlu Pazarlama Direktörü Maciej Szymański.

“Bu yolculuğa çıkarken filolarla bağlantı kurmayı, onların bireysel zorluklarını anlamayı ve filo verimliliğine yönelik entegre yaklaşımımızla bunları nasıl çözebileceğimizi göstermeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Drive Results Tour 2024, lastiklerimiz, yenilikçi çözümlerimiz ve mobil uygulamalarımızla optimum filo performansını sağlarken müşterilerimizin iş hedeflerini destekleme konusundaki kararlılığımızın bir kanıtıdır” diye ekliyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here