Prinx Europe, Tire Köln’de yeni ürünleriyle havai fişek gösterisi düzenliyor

0
676

Lastik üreticisi PRINX Europe, Tire Köln’de geniş bir yeni ürün yelpazesi sunuyor. Darmstadt merkezli şirket, binek otomobil segmentindeki ultra yüksek performans gösterenlerin yanı sıra çivili modelleri, ticari araç lastiklerini ve kaplama şirketi Marangoni ile yeni kurduğu ittifakın ayrıntılarını standında sunacak.

PRINX Europe, The Tire Cologne’de gücünü gösteriyor: 4 – 6 Haziran tarihleri arasında lastik üreticisi, yaklaşık 250 metrekarelik bir alanda (Salon 8, Stand C 038/D 039) portföyüne eklenen en yeni ürünleri sunacak. PRINX Europe, SUV’lar ve otomobiller için ultra yüksek performans kategorisinde tamamen yeniden tasarlanan lastiklere ek olarak, bir van lastiğini ve İskandinavya’ya yönelik yeni gelişmelerini de sergileyecek. Otomobil ve kamyonlara yönelik Nordik lastikler çivili ve çivisiz olarak mevcuttur. Her iki kış lastiği serisi de dünya prömiyerini Köln’de kutluyor.

Başka bir dünya prömiyeri: Daha ılımlı Avrupa bölgesindeki otomobil ve SUV sürücüleri için UHP kış lastiği serisi. Lastikler, özellikle yüksek inç boyutlarında, lüks, modern spor otomobillere yöneliktir. Austone, Fortune ve Chengshan markalarında bulunabilirler.

Aquila Rev yaz lastikleri ve Vanea 4S dört mevsim van lastiği ticari fuar prömiyerini kutluyor. Her ikisi de ilk kez Tire Köln’de canlı olarak sergileniyor. Şu ana kadar modellere yalnızca basın temsilcileri ve iş ortakları ulaşabiliyordu.

PRINX Europe, Vanea 4S ile premium markası PRINX’in ilk saf van modelini yollara gönderiyor. 3PMSF dört mevsim lastiği, testlerde mükemmel yol tutuşu ve etkileyici performans sergiliyor. Vanae 4S 21 boyutta mevcuttur.

PRINX Aquila Rev yaz lastiği SUV’lara ve binek araçlara yönelik bir UHP lastiğidir. Olağanüstü performansı zorlu, sportif sürücülere yöneliktir. İspanya’daki test pistinde kuru ve ıslak frenleme performansı açısından sınıfının en iyisi Tier 1 rakibiyle neredeyse aynı seviyedeydi.

Prinx, Marangoni ile işbirliği yaparak kamyon sektörünü güçlendirecek

PRINX Avrupa Genel Müdürü Thomas Wohlgemuth kamyon sektöründe tamamen yeni fırsatlar görüyor. Bunun bir nedeni şirketin kendi ürün gamındaki iddialı yeni ve geliştirilmiş lastiklerdir. Bir diğeri ise Marangoni ile gelecekteki işbirliğidir. Lastik kaplamaya yönelik Avrupa’nın önde gelen malzeme üreticisi ile birlikte Wohlgemuth, ticari araç lastiği başına hizmet ömrünü önemli ölçüde artırmak ve böylece CO2 ayak izini mümkün olduğunca azaltmak istiyor. Marangoni ve ortakları aynı zamanda Austone markasının İtalya, Almanya ve diğer Avrupa pazarlarındaki dağıtımını da devralıyor. “Marangoni ile yakın işbirliğimiz sayesinde gelecekte biz ve müşterilerimiz tamamen farklı seçeneklere sahip olacağız.” Wohlgemuth, Tire Köln’e ilişkin daha fazla bilgi vermiyor.

PRINX Europe Satış Müdürü Adrian Costache de aynı fikirde: “Tire Cologne, en son yeniliklerimizi ilk elden deneyimlemek ve sektörde yeni standartlar belirleyen çığır açan bir dizi çözümü keşfetmek için harika bir fırsat.” Ticaret fuarında bilgi aktarmak, sektör trendlerini tartışmak ve “ürünlerimizin işleri nasıl ileriye taşıyabileceğini göstermek” istiyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here