CEAT, BAYER 04’ün Yeni Premium Lastik Ortağı Oldu

0
700

Bayer 04 Leverkusen önümüzdeki iki sezona yeni bir premium ve lastik ortağıyla giriyor. Hindistan’ın önde gelen lastik üreticisi, küresel şirket CEAT ile artık kendini Alman futbol şampiyonlarına ve DFB Kupası kazananlarına adamıştır.

Bayer 04’ün önceki sponsoru Kumho Tire , Güney Korelilerle başarılı işbirliği sezonun sonunda planlandığı gibi sona erdi.CEAT, önceki lastik ortağı Kumho Tire’yi takip ediyor;  CEAT ile 30 Haziran 2026 tarihine kadar sürecek sabit premium iş ortaklığını başlattı.
BAYER 04 Pazarlama ve İnovasyon Direktörü Markus Breglec şöyle açıklıyor: “Bayer 04’ün yeni, güçlü, uluslararası ortağı CEAT’i aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz.” “Tıpkı bizim gibi CEAT de uluslararası düzeyde faaliyet gösteriyor. Yoğun rekabet ortamında yenilikleri ileriye taşıma ve zorlukların üstesinden gelme hedefi bizi ortak olarak birleştiriyor” diye vurguluyor Breglec.

“Futbol küresel çapta çok büyük bir hayran kitlesine sahip ve dünyadaki en popüler sporlardan biri. Bu nedenle Bayer 04 Leverkusen ile bu uzun vadeli ortaklığa girmekten heyecan duyuyoruz ve bu işbirliğinin marka bilinirliğimizi artırma potansiyeline sahip olduğuna inanıyoruz” diyor Ar-Ge ve Teknoloji CEAT Limited Kıdemli Başkan Yardımcısı Peter Becker. “İşbirliği aynı zamanda Alman pazarına yönelik yenilikçi ürünlerimizi hayranlara ve son tüketicilere sunmamız için de harika bir fırsat.”

Yeni resmi premium ve lastik ortağının sözleşmeden doğan hakları arasında, BayArena’daki Werkself maçlarındaki LED pano sistemi, kale çizgileri üzerindeki kamera halıları ve oyuncu değişikliği panoları aracılığıyla TV ile ilgili kapsamlı varlığı yer alıyor. Buna ek olarak CEAT, Bayer 04’ün diğer premium ortaklarıyla birlikte Bundesliga basın toplantılarında ve maçlar sırasında ilgili medya arka planlarında kendini belirgin bir şekilde tanıtıyor. Ayrıca konaklama hizmetleri ve resmi Bayer 04 Leverkusen takım otobüsünün CEAT lastikleriyle donatılması da bulunmaktadır. Bundesliga iç saha maçlarındaki promosyon hakları ve Bayer 04 kanalları aracılığıyla etkinleştirmeye yönelik dijital haklar gibi diğer reklam hizmetleri, iş ortağı portföyünü tamamlıyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here