FALKEN, Uluslararası Motor Film Ödülleri’nde ‘En İyi Etkinlik Filmi’ ödülünü kazandı

0
275

Falken’in son filmi “Why We Race”,Londra’daki Alexandra Palace’da düzenlenen bu yılki Uluslararası Motor Film Ödülleri’nde ‘En İyi Etkinlik Filmi’ ödülüne layık görüldü.

2024, Falken’in bir parçasının ödüle aday gösterildiği beşinci yıl olurken, bu aynı zamanda küresel lastik markasının kupayı eve götürdüğü üçüncü yıl oldu. Daha önce “Whatever Comes Our Way” (2021) ve “A Monument To The Art Of Racing” (2023) parçaları ödüle layık görülmüştü.

Bugüne kadar 3,6 milyondan fazla izlenme sayısına ulaşan ödüllü film, Motionctrl ve Tobias Kahler iş birliğiyle yaratıldı. Temmuz ayında yayınlanan film, Nürburgring 24 saatlik yarışının amansız takibini ve sarsılmaz tutkusunu konu alıyor.

Bu yılki hikayeye hakim olan sis bulutunun arasında, “Neden Yarışıyoruz” yıl be yıl, saat be saat, tur be tur arayışımızı besleyen bitmek bilmeyen özveriyi, mükemmellik arayışını ve dayanıklılık ruhunu sergiliyor.

Falken Tyre Europe GmbH’de Pazarlama Müdür Yardımcısı Dennis Wilstermann şöyle açıklıyor: “Uluslararası Motor Film Ödülleri’nde ‘en iyi etkinlik filmi’ ödülünü kazanmak bizim için özel bir onur. Bu kadar güçlü bir rekabet ortamında böylesine prestijli bir etkinlikte çabalarımızın takdir edilmesi, yüksek profilli ve zorlu bir ortamda tutkumuz ve özverimizle yerimizi koruyabileceğimizi gösteriyor. Herkesi tebrik ediyorum, özellikle de Tobias Kahler ve yetenekli ekibini.”

Uluslararası Motor Film Ödülleri, otomotiv ve motor sporları sektörlerinde yönetmenlik ve yapımcılık alanında üstün başarı gösterenleri ödüllendiriyor ve sektördeki uzmanların yanı sıra film ve televizyon sektöründen temsilcilerin de desteğini alıyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here