LINGLONG Lastikleri , Juventus ile Sponsorluk Anlaşmasını Uzattı

0
5259

Linglong Tire ,   Juventus ile Resmi Küresel İşbirliğinin  2022’ye uzatıldığını duyurdu.

Linglong Tire ve Juventus arasında 2018/ 20 Şubat’ta  imzalanan ortak bir anlaşmayla başlayan Sponsorluk sürecinde Juventus, iki Serie A şampiyonluğu, bir Coppa Italia ve bir İtalyan Süper Kupa kazandı.

Her iki taraf da, her iki markanın da anlaşmadan fayda sağladığını gören ve iki taraf arasında daha fazla işbirliğine dayalı çalışmayı dört gözle bekledikleri işbirliğine dayanan bir ortaklığa imza attı.Juventus’un CRO’u  Giorgio Ricci, “Linglong Tyre ile bu başarılı ilişkiyi sürdürmekten mutluyuz” dedi. “Bu, bir dizi fantastik aktivasyon sayesinde her iki markanın da küresel olarak büyümeye devam etmesini sağlayan karşılıklı yarar sağlayan bir ortaklık olduğunu kanıtladı. Hayranlar için daha iyi deneyimler yaratmak için işbirliğimizi genişletmeyi dört gözle bekliyoruz.”

 

Linglong Yönetim Kurulu Başkanı Wang Feng, “Son birkaç yıl içinde Juventus ve Linglong birlikte çalıştılar ve iyi bir işbirliği ilişkisi ve derin bir dostluk kurdular” dedi. “Kulübün dünya çapındaki büyük ve sadık hayran kitlesinin desteğiyle, Linglong marka imajını geliştirdi ve ürün satışlarını artırdı, marka şimdi daha fazla tüketici tarafından seçildi. Her iki taraf için de olağanüstü değerlere sahip. Bu nedenle, 2022’den bu yana, dünyanın dört bir yanındaki hayranlara ve tüketicilere daha fazla memnuniyet ve sürpriz getirmek için Juventus ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz ”dedi.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here