Zaman, Sağlıkla Kalma Zamanı

0
4053

LASTİK MAGAZİN olarak yaşanmakta olan Covid19 pandemi sürecinde sektörümüzün her kesimine moral, motivasyon, bilgi ve tecrübe  aktarımlarıyla iletişimde kalmak için sektörümüzün yönetici ve yönlendirici isimlerinin görüşlerini paylaşıyoruz. 

Zaman, Sağlıkla Kalma Zamanı                                                                                        Erkan KESER  – ATEK MAKİNA  A.Ş.

Içinde bulunduğumuz olağanüstü ve daha önce yaşanmamış durumdan geçmekteyiz. Ne yazık ki dünya da yaşayan hiçkimsenin böyle bir durum hakkında tecrübesi olmadığı için hep beraber elele vererek bu zorlu süreci yeneceğiz.

Atek Makina A.Ş. olarak bizler pandemic sürecinde üretimimize ara vermeden devam etmekteyiz. Önceliğimiz çalışan mesai arkadaşlarımızın ve ailelerinin sağlığına öncelik vererek üretmeye, ülkemize fayda sağlamaya devam edeceğiz.

Atek Makina A.Ş. olarak 126 ülkede bulunan bütün distribütörlerimiz ile hergün konuşarak durumları hakkında bilgi sahibi oluyoruz. Artık bütün dünyanın 4 bir yanında büyüyen işbirliği yaptığımız iş ortaklarımızla büyük bir aile olduğumuzu ve onların yanında olduğumuzu belirtiyoruz. Şu günlerde hepimizin yapacağı tek şey sağlıkla kalmak. bu zor günler geçeçek.. geçtiğinde oluşacak olan ekenomik faturayı her zaman yaptığımız gibi birbirimize destek olarak elbirliğiyle atlatacağız.

Zaman zorluklara göğüs germe zamanı umutsuzluğa kapılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hepimizin bir kez daha hatırlayacağı bir konu şu; lastik servis ve garajları olmadığı sürece ne bir sağlık hizmeti ne de bir gıda hizmeti yerine ulaşacaktır.

Sektör olarak sorumluluğumuz ağır, insanlara her zamankinden daha çok yardım edebileceğimiz zamanlar. Herzaman yaptığımız gibi yürümeye lastiklerin dönmesini sağlamaya devam etmek zorundayız. İşlerimizi geliştirmek, yatırımlarımıza ara vermeden devam etmek, kabuğuna çekilme değil en iyi savunmanın hucüm etmek olduğunu unutmadan mücadeleye devam etmeliyiz.

Hep beraberce çalışanlarımızla fedakarca, cansiparene mücadeleyi bırakmadan, umutsuzluğa kapılmadan çalışmaya üretmeye servis ve hizmet vermeye devam edeceğiz.

Zaman sağlıkla kalma zamanı.  Bu zor zamanlarda başta sağlık çalışanlarımıza ve hemen ardından bütün sektörümüze insanlığa olan faydalarından dolayı ATEK ailesi olarak şükranlarımızı sunarım.

ERKAN KESER – ATEK MAKİNA

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here