PUMALAS, Torin-BIGRED Krikolarını Getiriyor

0
3955

Lastik sektörünün Türkiye’de önde gelen  satış pazarlama şirketlerinden Pumalas dünyanın en büyük kriko üreticilerinden bir olan Torin-Bigred krikolarının ithalatına ve satışına başladı.

Birçok güçlü markanın ithalatını ve pazarlamasını yapmakta olan Pumalas mevcut ürün çeşitliliğini Torin-Bigred servis ve garaj krikoları ile zengileştirdi. Dış ve iç lastikler yanız sıra garaj ekipmanları, servis malzemeleri ürün zenginliğini tüm Türkiye’de  lastik ve otomotiv  servislerine ulaştıran Pumalas,Torin Bigred krikoları şişe krikolardan düşük profil arabalı krikolara, hidropnömatik krikolardan kademeli garaj krikolarına kadar çok geniş bir ürün yelpazesini daha müşterilerine sunuyor..

BigRed ve Torin marka” krikolar, aletler ve ekipmanlar Changshu Tongrun Auto Accessory Co Ltd tarafından üretilmektedir ve dünyadaki 1 numaralı kriko üreticisidir ve 1968’den beri 100 milyondan fazla kriko üretmiştir. en gelişmiş ürün tasarım ve geliştirme merkezleri ile Los Angeles’ta ABD’de üretim tesisi. Çin’deki büyük üretim tesisleri yaklaşık 400.000 metrekarelik geniş bir alana ve ABD’deki başka bir merkeze yayılmıştır.

Ford Motor Co, General Motors, Daimier, Chrysler ve Renault da dahil olmak üzere dünya çapında önde gelen Otomobil üreticileriyle uzun süredir devam eden ilişkileri var. Ve başarıyla ISO9001, ISO / TS16949 Kalite kontrol sertifikaları, ISO14001 Çevre Kontrol Sertifikası aldı. ABD’de yaklaşık 60 patenti dahil olmak üzere dünya çapında yaklaşık 200 patenti vardır.

Lastik_Magazin_pumalas_torin_bigred

Kalite olarak diğer muadil markalara göre öne çıkan Torin Bigred,  GS, CE, TÜV sertifikaları yanında Amerikan ASME, İngiltere BS, Alman DIN, ve Japonya JIT standartlarını da karşılıyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here