BKT Avrupa’da STK, Dernek ve Spor Kulüplerine Bisiklet Bağışlıyor

0
4387

BKT’nin daha yeşil bir ulaşımı teşvik etmek için sembolik bir katkısı.

Şu ana kadar tam tamına 475 “BKT bisikleti” Hintli Arazi Lastiği üreticisi tarafından çeşitli Avrupa STK’larına, derneklerine ve spor kulüplerine bağışlandı. Grup her zaman sürdürülebilir mobiliteyi (her uygulamaya ve işleme uygun doğru lastiklerin de sayesinde) teşvik etti ve markalı bisikletleri sembolik olarak bağışlayarak markasının bağlı olduğu bazı Avrupa kurumlarını desteklemek istedi.

REKLAM

Konu sadece spor da değil: Ardından, küresel dayanışmayı desteklemek için dünya çapında faaliyet gösteren insani yardım kuruluşu Fondazione Cesvi’nin çocukları için İtalyan eğlence ve eğitim alanlarına 31 BKT bisikleti teslim edildi. Bisikletler çocukların ve gençlerin olduğu kadar aynı zamanda faaliyetlerden faydalanan kuruluşun çalışanları ve operatörleri içindi.

Yine İtalya’da BKT, Fiera Milano fuar merkezine 204 bisiklet bağışladı. Bu bisikletler, fuar merkezinin içinde ve dışında sıfır emisyonlu hareketliliği kolaylaştırmak için çalışanların kullanımına sunulacak. Ancak bununla son bulmuyor, çünkü önümüzdeki aylarda benzer sayıda bisiklet Avrupa’daki diğer dernek ve kulüplere bağışlanacak.

Mültecilerin sosyal katılımını teşvik eden Fransız derneği Kabubu’ya 100 bisiklet gönderilecek ve STK tarafından desteklenen mültecilerin öncülüğünde sürdürülebilir Paris turları düzenlemek için bu bisikletler kullanacak.

Son olarak, Premium Ortak olarak BKT, Avrupa’nın en prestijli iki basketbol müsabakası olan Turkish Airlines EuroLeague ve 7DAYS EuroCup’u düzenleyen Euroleague Basketball’a 225 bisiklet daha bağışlayacak. Bisikletler, EuroLeague Basketball’un faaliyet gösterdiği topluluklar üzerinde gerçek bir sosyal etki yaratmak için basketboldan faydalanan kurumsal sosyal sorumluluk programı One Team’in STK’larına bağışlanacak.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here