AİRMAN LASTİK TAMİR SETLERİ TÜRKİYE’DE

0
7644

Airman lastik tamir setleri satış noktalarında  araç sahibi tüketicilerle  buluşuyor .

Otomobillerde ,ağırlık, hacim ,yakıt tüketimi ve maliyet hesaplarıyla artık yedek/Stepne lastik kullanımını pratik lastik tamir setlerine bırakmaya başladı.

Birçok otomobil markası yedek lastik – kriko – bijon Anahtarı satiş yerine ,pratik kullanımlı lastik tamir setleri kullanmaya başladı.

Önde gelen OEM (orijinal Ekipman ) tedarikçisi Active Tools firmasının yenileme pazarına sunduğu Airman marka lastik tamir setleri Türkiye’de seçkin lastik satış ve servis noktalarında, otomotiv plazalarda ve internet alışveriş sitelerinde tüketiciye sunulmaya başladı. Active Tools firması  hem kompresörler üreticisi hem de otomotiv ve lastik firmalarının onayladığı partiküler Jel üreticisi olarak tek tedrik kaynağı konumunda birçok otomobil markasına  özel setler yapıyor.

Komple entegre ve otomatik ResQTech ve 2 parçadan [ kompresör – Jel solüsyon) ResQ lastik setleriyle  Türkiye pazarına adım attı. Airman lastik tamir setleriyle ilgili daha fazla bilgiyi www.otolastiktamirseti.com

Sitesinden temin edebilirsiniz.Seçkin lastik satış mağazalarında ve www.N11.com , www.hepsiburada.com  , www.kolayoto.com gibi ençok tercih edilen  internet alışveriş sitelerinde satılmaktadır.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here